Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı LordVoldemort / 50K Japonya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,656
28,855
113
Şeref yoksununa bak bir de adminleri etiketliyor.
Küfürle nispet yaparak konuya giren kendisi. İnsan tebrik eder yazmış. Sen insan mısın da tebrik edecek millet. Teşekkür etmeyi, beğenmeyi bilmez. İnsanlıktan bahseder

gamebred

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
1,315
113
Şeref yoksununa bak bir de adminleri etiketliyor.
Küfürle nispet yaparak konuya giren kendisi. İnsan tebrik eder yazmış. Sen insan mısın da tebrik edecek millet. Teşekkür etmeyi, beğenmeyi bilmez. İnsanlıktan bahseder
@Shellac @Daimon @Başkan bunlar devamlı beni tahrik ediyor sonra beni banlıyorsunuz. Artık her beni tahrik ettiklerinde sizi etiketleyeceğim kusura bakmayın bu arkadaşlara bir uyarı geçmenizi rica ediyorum

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,438
63,463
113
Biraderim sen 2 üst mesajda “awk” yazmadın mı? Hayırdır ahlak dersi mi veriyorsun ne var benim yazdığımda birisinin şahsına mı yazıldı? @Shellac @Daimon @Başkan yeter artık daha fazla tahrik etmesinler beni uyarın şu arkadaşları
Awk herkes yazıyor ama kimse ulu orta domal yazmiyor ayrıca sürekli insanlarla münakaşa yaşayıp sürekli ban yiyende sensin kendine bı dönüp bakacagina hala millete salliyorsun.ban yemek aliskanlik olmuş bidr milleti banlatmaya calisivak kadar aciz birisin sen yazık sana

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,656
28,855
113
Hala istenmediği konuya gelip küfürle başlangıç yapıyor, adamlıktan bahsediyor
@Shellac @Başkan arkadaşı konuda susturalım lütfen

gamebred

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
1,315
113
Awk herkes yazıyor ama kimse ulu orta domal yazmiyor ayrıca sürekli insanlarla münakaşa yaşayıp sürekli ban yiyende sensin kendine bı dönüp bakacagina hala millete salliyorsun.ban yemek aliskanlik olmuş bidr milleti banlatmaya calisivak kadar aciz birisin sen yazık sana
Biraderim ben kimsenin şahsına bir şey demiyorum bu bir. İkincisi kimseyi banlatmak değil amacım beni tahrik etmemeniz için adminlerden destek istemek. @Shellac @Daimon @Başkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...