- 15,557
- 29,975
- 113
Bizim 3.5 alt oynadığımız takım da 80 e kadar 0.0 geliyor ama yatıyor kupon😀Estağfurullah![]()
Bizim 3.5 alt oynadığımız takım da 80 e kadar 0.0 geliyor ama yatıyor kupon😀Estağfurullah![]()
Verilmeyen golü gördün mü topun %99 u kaleyi geçmiş vermediler vardan direk çekime gidecektik dakika 10 da 2-0 olsaBizim 3.5 alt oynadığımız takım da 80 e kadar 0.0 geliyor ama yatıyor kupon😀
Evet izliyorum maçı vermedi golu. erken sonuçlandırma var ise japonya 2 yi yemeden atar Meral etmeVerilmeyen golü gördün mü topun %99 u kaleyi geçmiş vermediler vardan direk çekime gidecektik dakika 10 da 2-0 olsa
Dedim sana , erken sonuçlandırma yapar japonyaGol dakika 5 Japonya 1-0 devam aslanım 1 gol daha at direk sonuç versin
Şimdiden hayırlı olsun Japonya mecbur kazanacak. Disiplin başka adamlarda. 3 atarGol dakika 5 Japonya 1-0 devam aslanım 1 gol daha at direk sonuç versin
Gelmiş dost tebriklerHoliganın sabah açtığı özel oran çok mantıklı geldi 4 oranı 10 yapmışlardı 5K maks bastırıyorlardı maksladık.Hollanda var ve Alman dostlarımız sağolsun 90+larda üst yaptı wonladı.Sabahki Japonya yenerine kaldık.Kalbimiz sizinle Japon kardeşlerim 😂 Herkese bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 988551
Haklı isyan.Kupon sonuç vermeden geldi demeyin Allah için demeyin dostlar şunu yav
Tunus leş ötesi oynuyo dost tebriklerKupon sonuç vermeden geldi demeyin Allah için demeyin dostlar şunu yav
Ufaktan sinyal gelirmi😂Kupon sonuç vermeden geldi demeyin Allah için demeyin dostlar şunu yav
Israrla daha tebrikler diyorsun yatarsa karşılayacak mısın aw.Kupon sonuçlanmadan yazmayın diyoruz şunu hala ısrarla yazıyorsunTunus leş ötesi oynuyo dost tebrikler
Yatarsa karşılarim tutarsa çiğ kofteni alırım 😂Israrla daha tebrikler diyorsun yatarsa karşılayacak mısın aw.Kupon sonuçlanmadan yazmayın diyoruz şunu hala ısrarla yazıyorsun
Yine tebrik edip sinyal atacak. Ver 100 tl de sustur 🤣Israrla daha tebrikler diyorsun yatarsa karşılayacak mısın aw.Kupon sonuçlanmadan yazmayın diyoruz şunu hala ısrarla yazıyorsun
Çiğköfte diyorsun karşılarım diyorsun yapma gözünü seveyim.Kupon bi sonuçlansın kazansında tebriği sonra edersin dost lütfen diyorum bakYatarsa karşılarim tutarsa çiğ kofteni alırım 😂
O kadar lafa aynısını yapan olursa söveceğim daha artık 😂Yine tebrik edip sinyal atacak. Ver 100 tl de sustur 🤣
Çiğköfte diyorsun karşılarım diyorsun yapma gözünü seveyim.Kupon bi sonuçlansın kazansında tebriği sonra edersin dost lütfen diyorum bak
100 TL ye lavaş alınmıyor mwYine tebrik edip sinyal atacak. Ver 100 tl de sustur 🤣
Yapmazsın öle şeylerO kadar lafa aynısını yapan olursa söveceğim daha artık 😂