Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı LordVoldemort / 50K Japonya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,656
28,855
113
Allahtan sabah öğlen olsa boku yemiştik 30 dostumuz yazardı eksik olmasınlar anca varken yazıyorlar niyeyse alınıyorum 😂 Umarım modlar erkenden uyanırda kilitler şurayı 😂
Şimdiden etiketlere başla. En erken daimon uyanıyor. Bugün pazar millet geç uyanır. Bu da benim son mesaj kimse yazmasın 🤣

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,964
11,327
113
Eski dm vardı seninle ordan yazccakdim sinyalspor yapicakdim dmler silinmiş şansımı ... yazamadım.neyse dedim dostumuz bize zaten ulaşır sen uğraşma 🤠
Dur dayı bir şeyler yapacağımda liste çok kalabalık duruyor ben niye konu açıyorsam kafama tüküreyim.Dostlarımız gibi arka planda yememiz lazım 😂

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,438
63,463
113
Dur dayı bir şeyler yapacağımda liste çok kalabalık duruyor ben niye konu açıyorsam kafama tüküreyim.Dostlarımız gibi arka planda yememiz lazım 😂
Niye konu açtım biliyomusun çünkü gönlün zengin ve ben gibi comertsin konu açıp dağıtmadan için el vermezdi.ben listenin en altinami yazdın en ustunemi

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,964
11,327
113
Maçı kaybetmişiz sinirimiz bozuk durmuşun 20 saat sonra cevap yazıyon mesaja sen takmıyon belki de ben turnuva falan izlemem artık rezil rüsva ettiler bizi böyle aşağılık korkak oyun olmaz deplasman hücum mu yaptı saçma sapan hata dan gol attılar Bala göte ultra beceriksiz korkak piçler de kız çocuğu gibi döndü durdu sahada
Sus seni lolipop bizi ülke düşmanı ilan etmediğin kalmıştı birde onuda yaptın puuu senin gibi adamın aw

krizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,021
373
83
Allahtan dm kapalı benim oldu bitti tanımadığım kişiler hiç yazamıyor onlar yazacak olsa külliyen sıçardık 😂
eee biz nasıl yazıcaz o zaman sana :) çifte standart uygulanıyor burda. acil ffbı cia mosad emniyet itfaiye ambulans bakması lazım buraya :) tebrikler kazancın adına reis şansın daim olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...