- 7,191
- 6,307
- 113
Hahah ilk kez görüyorum bendevBasta basarilar diledim kral ayip ediyorsun
Hahah ilk kez görüyorum bendevBasta basarilar diledim kral ayip ediyorsun
Hadi aw nerde bu dağıtım seni bekliyozDağıtım varda sana yok kuponu attık 38 sayfa mesaj var seni ilk kez gördüm ondada dağıtım soruyorsun 😂
Sikinti yok kanka canin sagolsun takiple ilgili bir sey yazilmamis ondan baska konu takip etmistim. Kovaliyoruz bizde napalim 😂Ooo onu görmedim ayıp etmişim harbi 😂
Döktürmüşsün yine Tebriklerİsyanlardayız Halil Sezai,arabada gazladık yedik cezayı demiş üstad.Bizde oradan köfteyi çakıp bu 3’lüyü çıkardık.Herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 948221
Biz hiç gözüne değmedik demekŞimdi nasıl edelim gençler bu kupona borcumuz ne size 😂 benim gözümde olan 2 dost var Hollanda ve deac olan dostlar takipteydi sağolsunlar nasıl edelim nasıl olsun
Dağıtım var mıUlan adamla muhabbetim var ben soramiyorum utanıyorum. Hiç ilgisi bilmeyen insanlar ne zaman bir kupon won olsa damlıyor dağıtım diye çok garip harbiden @Erhan2121
Benim kapıyı çalmışlar gelişin kolaydır dostŞimdi nasıl edelim gençler bu kupona borcumuz ne size 😂 benim gözümde olan 2 dost var Hollanda ve deac olan dostlar takipteydi sağolsunlar nasıl edelim nasıl olsun
Profildek parmak tanmı adam yoksa düz müHadi aw nerde bu dağıtım seni bekliyoz
Roll se talip olalım 😊Şimdi nasıl edelim gençler bu kupona borcumuz ne size 😂 benim gözümde olan 2 dost var Hollanda ve deac olan dostlar takipteydi sağolsunlar nasıl edelim nasıl olsun
At bana ben yarısını alıp kalanı çocuklara pay ettiricemŞimdi nasıl edelim gençler bu kupona borcumuz ne size 😂 benim gözümde olan 2 dost var Hollanda ve deac olan dostlar takipteydi sağolsunlar nasıl edelim nasıl olsun
Dün gelmedi ki kuponun güzel insan keşke gelseydiDağıtım var mı
Kanka pardon la sende vardın ara ara vallahi affolaBiz hiç gözüne değmedik demek
Sen zor dedin ben zort diye okudum gaddarim. Arapça tefsirler okumaktan gözlerim bozulmuş iyice,Ben kupon tutmaz demedim, maçlar zor dediöm😅😅
İki tuğla da biz koyduk kral deme öyle 😂Şimdi nasıl edelim gençler bu kupona borcumuz ne size 😂 benim gözümde olan 2 dost var Hollanda ve deac olan dostlar takipteydi sağolsunlar nasıl edelim nasıl olsun
Borcun yok başkan helaldir gönlünden nasıl geçiyorsa öle yap hakkaniyet olarak 2 kişi vardı Valencia maçında geldi diğer kişilerŞimdi nasıl edelim gençler bu kupona borcumuz ne size 😂 benim gözümde olan 2 dost var Hollanda ve deac olan dostlar takipteydi sağolsunlar nasıl edelim nasıl olsun
Kupon başında sansimi diledim Roll olduğunu bilsem takiplerdim kanka gerçi işten yeni geldik arada olsa yazardik kesene bereket şimdiden ama roll yaptircagin olursa geçen secilmedim bu sefer secilirsem yaparım😀Şimdi nasıl edelim gençler bu kupona borcumuz ne size 😂 benim gözümde olan 2 dost var Hollanda ve deac olan dostlar takipteydi sağolsunlar nasıl edelim nasıl olsun
Kardesim zaten soyledim takip etmedigimiHahah ilk kez görüyorum bendev