- 5,769
- 2,881
- 113
Konu içi 4 arkadasa 400tarzi mesaj gördüm de ne biliyim yazasim geldidost basti veya basmadi yalan soyledi veya soylemedi bundan kazancin ne olacak gece gece insanlara sariyosun
Konu içi 4 arkadasa 400tarzi mesaj gördüm de ne biliyim yazasim geldidost basti veya basmadi yalan soyledi veya soylemedi bundan kazancin ne olacak gece gece insanlara sariyosun
Onur kafanmi güzel kardeş sen böyle tapmazdinKonu içi 4 arkadasa 400tarzi mesaj gördüm de ne biliyim yazasim geldi
Boşverlan yok öyle bir şey ben başta komedısıne soyluyor zannettım takıldım gelmıs bana yuzune falan vuruyom dıyor ulan ıtın oglu sen kımsın benım yuzume ne vurabılırsın lale gece gece asabımı bozuyor hergun bunlarla mı ugrasıcam ben mk
Sanada aga rol makinenin gagdgdBol şans
bosver dost gerek yok boyle seylere bu kumar yuzunden hele hic yokKonu içi 4 arkadasa 400tarzi mesaj gördüm de ne biliyim yazasim geldi
Makine veya sen farketmez ikinize de bol şans 🍀Sanada aga rol makinenin gagdgd
Gormezden gel maclara odaklan dost iyi gidiyosun hadi bol sansin olsunlan yok öyle bir şey ben başta komedısıne soyluyor zannettım takıldım gelmıs bana yuzune falan vuruyom dıyor ulan ıtın oglu sen kımsın benım yuzume ne vurabılırsın lale gece gece asabımı bozuyor hergun bunlarla mı ugrasıcam ben mk
Hiç gerek yok hemde sallasildim yorumu gece gece ban yemeye gerek yok
Sağol kankacim œ celticMakine veya sen farketmez ikinize de bol şans 🍀
bilader senı bulurum delıkten delıge sokarım benı sınırlendırme bu saatte hadi yol al bir daha muhattap olma benımle senın gıbıler yuzunden her ay ban yıyorumBoş adam seni burda küfür ediyorsun iki canlandiralim eski konuyu açalım tartışalım dedik senin gibi ucuz insanlar annesini babasını çöpten bulmuş insanlar böyle küfürler eder
Dur bende altıntıyı yok edeyim canosildim yorumu gece gece ban yemeye gerek yok
Yazma boşver hacım beeebilader senı bulurum delıkten delıge sokarım benı sınırlendırme bu saatte hadi yol al bir daha muhattap olma benımle senın gıbıler yuzunden her ay ban yıyorum
Ulan çakal cekilis yapicam diyip yapmadığın gün şimdi konu içi 4 kişiye 400 yazmışsın aklıma geldi de soyledimlan yok öyle bir şey ben başta komedısıne soyluyor zannettım takıldım gelmıs bana yuzune falan vuruyom dıyor ulan ıtın oglu sen kımsın benım yuzume ne vurabılırsın lale gece gece asabımı bozuyor hergun bunlarla mı ugrasıcam ben mk
Can düşmanım Celtic bundan sonraSağol kankacim œ celtic