Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling makina123 / 1+1 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,059
17,952
113
lan yok öyle bir şey ben başta komedısıne soyluyor zannettım takıldım gelmıs bana yuzune falan vuruyom dıyor ulan ıtın oglu sen kımsın benım yuzume ne vurabılırsın lale gece gece asabımı bozuyor hergun bunlarla mı ugrasıcam ben mk
Boşver

Berkay26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,948
1,523
113
Wonu şöyle gerginliklere yalan etmeyin beyler boşverin

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,778
6,994
113
lan yok öyle bir şey ben başta komedısıne soyluyor zannettım takıldım gelmıs bana yuzune falan vuruyom dıyor ulan ıtın oglu sen kımsın benım yuzume ne vurabılırsın lale gece gece asabımı bozuyor hergun bunlarla mı ugrasıcam ben mk
Gormezden gel maclara odaklan dost iyi gidiyosun hadi bol sansin olsun

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,413
28,728
113
Boş adam seni burda küfür ediyorsun iki canlandiralim eski konuyu açalım tartışalım dedik senin gibi ucuz insanlar annesini babasını çöpten bulmuş insanlar böyle küfürler eder
bilader senı bulurum delıkten delıge sokarım benı sınırlendırme bu saatte hadi yol al bir daha muhattap olma benımle senın gıbıler yuzunden her ay ban yıyorum

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,769
2,881
113
Ulan çakal cekilis yapicam diyip yapmadığın gün şimdi konu içi 4 kişiye 400 yazmışsın aklıma geldi de soyledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...