Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 1800 Hedef💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,938
7,166
113
ulan adamin oynamasini mi bekliyodunu, all stara cevirdiler 1 dk da

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,781
100,340
113
Bunları takma. Sanal hayatta kanka deyip geçeceksin. Zebra 65 yaşına girdi geçenlerde kardeşim dedim yadırgamadı
Zebra dayının numara var bende bak şunu var ya 20 defa yaşadım bunca zaman
Mesaj şu 250 var mı sende çekim yapıcam üstüne 2 kere arama whatsapp tan 5-6 mesaj
Abartısız bak belki 20 defa oldu bunca zaman 😂 dayım ağır bağımlı krizi sana bana benzemez 50 tl de olur ya maksat kumar dönsün diyor

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,781
100,340
113
Samsunlu o burdaki durumları kötü genç yaşta gitmiş gurbete Allah yardımcısı olsun zor birdurum muhtemelen irdada yanlız yaşıyor
Dalga geçmemek lazım ama geçilecek duruma sokuyor kendini ne diyelim dayı ya hepimizin çeşit çeşit kusurları var çoğu zaman gergin olduğumuz için tasaga vurup geçiyoruz

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,560
28,801
113
Zebra dayının numara var bende bak şunu var ya 20 defa yaşadım bunca zaman
Mesaj şu 250 var mı sende çekim yapıcam üstüne 2 kere arama whatsapp tan 5-6 mesaj
Abartısız bak belki 20 defa oldu bunca zaman 😂 dayım ağır bağımlı krizi sana bana benzemez 50 tl de olur ya maksat kumar dönsün diyor
Herşeyi geçtim de zebranın numarası neden var erhan nedennn😂😂

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,512
33,639
113
Samsunlu o burdaki durumları kötü genç yaşta gitmiş gurbete Allah yardımcısı olsun zor birdurum muhtemelen irdada yanlız yaşıyor
Abi kendi kendini makara konusu yapıyor oldu o zaman her yalnız kalan gurbette olan kumar forumlarında dolansin kendini malzeme etsin bedenen bi sıkıntısı yok ise gayette çalışır kazanır bir insan gerekirse 14-15 saat çalışırsın yine bakarsın kendine hayat evet herkese adil olmuyor ama herkesin sınavı da farklı işte

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,684
15,750
113
Abi kendi kendini makara konusu yapıyor oldu o zaman her yalnız kalan gurbette olan kumar forumlarında dolansin kendini malzeme etsin bedenen bi sıkıntısı yok ise gayette çalışır kazanır bir insan gerekirse 14-15 saat çalışırsın yine bakarsın kendine hayat evet herkese adil olmuyor ama herkesin sınavı da farklı işte
Tabi doğru diyorsun hayat herkez kendi istedigigibi yaşar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...