- 45,577
- 28,813
- 113
Boşver çayını demler takılır o da.Ben takiyorum ya ayip oluyo bazen, banlanan bi abi vardi isa abi ona 1sene kanka dedim yasini ogrenince ibrahim tatlieses gibi kursun yemise döndüm utancimdan 😀
Kesin şu an çay içiyodur
Boşver çayını demler takılır o da.Ben takiyorum ya ayip oluyo bazen, banlanan bi abi vardi isa abi ona 1sene kanka dedim yasini ogrenince ibrahim tatlieses gibi kursun yemise döndüm utancimdan 😀
Zebra dayının numara var bende bak şunu var ya 20 defa yaşadım bunca zamanBunları takma. Sanal hayatta kanka deyip geçeceksin. Zebra 65 yaşına girdi geçenlerde kardeşim dedim yadırgamadı
Dalga geçmemek lazım ama geçilecek duruma sokuyor kendini ne diyelim dayı ya hepimizin çeşit çeşit kusurları var çoğu zaman gergin olduğumuz için tasaga vurup geçiyoruzSamsunlu o burdaki durumları kötü genç yaşta gitmiş gurbete Allah yardımcısı olsun zor birdurum muhtemelen irdada yanlız yaşıyor
Herşeyi geçtim de zebranın numarası neden var erhan nedennn😂😂Zebra dayının numara var bende bak şunu var ya 20 defa yaşadım bunca zaman
Mesaj şu 250 var mı sende çekim yapıcam üstüne 2 kere arama whatsapp tan 5-6 mesaj
Abartısız bak belki 20 defa oldu bunca zaman 😂 dayım ağır bağımlı krizi sana bana benzemez 50 tl de olur ya maksat kumar dönsün diyor
Ohoo onla biz kaç senedir tanışıyoruz önceden öyle değildi grandpasha dan çekim yapacaktım onun hesaptan o zaman almıştımHerşeyi geçtim de zebranın numarası neden var erhan nedennn😂😂
Abi kendi kendini makara konusu yapıyor oldu o zaman her yalnız kalan gurbette olan kumar forumlarında dolansin kendini malzeme etsin bedenen bi sıkıntısı yok ise gayette çalışır kazanır bir insan gerekirse 14-15 saat çalışırsın yine bakarsın kendine hayat evet herkese adil olmuyor ama herkesin sınavı da farklı işteSamsunlu o burdaki durumları kötü genç yaşta gitmiş gurbete Allah yardımcısı olsun zor birdurum muhtemelen irdada yanlız yaşıyor
Nereye mülayim ya sen kaybı katlar gelirsin şimdiVay arkadaş aldığım andan itibaren hee hücum sayı oldu neyss güzel muhabbet ettinjz hadi uyuyun cümleten İyi geceler 😀
Sağlık olsun dost Aktasa çok paran geçtiyse görsün seni baya para kaldırmış galibaVay arkadaş aldığım andan itibaren hee hücum sayı oldu neyss güzel muhabbet ettinjz hadi uyuyun cümleten İyi geceler 😀
Tabi doğru diyorsun hayat herkez kendi istedigigibi yaşarAbi kendi kendini makara konusu yapıyor oldu o zaman her yalnız kalan gurbette olan kumar forumlarında dolansin kendini malzeme etsin bedenen bi sıkıntısı yok ise gayette çalışır kazanır bir insan gerekirse 14-15 saat çalışırsın yine bakarsın kendine hayat evet herkese adil olmuyor ama herkesin sınavı da farklı işte
Gören kendi görsün 😉Sağlık olsun dost Aktasa çok paran geçtiyse görsün seni baya para kaldırmış galiba
Ben sordum çok yok dedıSağlık olsun dost Aktasa çok paran geçtiyse görsün seni baya para kaldırmış galiba