Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Muroo1988 / Kasa 650 Hedef 3000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,856
53,619
113
Yok konu açarken yalamalar hariç yazıyorum ya kendılerını biliyorlar gelmiyorlar zeki adamlar 😁
Son açtığın konundan sonra para bulup muhabbeti kesen biri oldugun açık şekilde belli oldu parasizken üstüne muhabbet eden adam yoktu ne oldu da para bulunca muhabbeti kestin an itibariyle seni yoksayiyorum yanar donek adamlardan nefret ediyorum eyw

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,968
37,498
113
Benim de burada çoğu insan kazanmamı istemiyor kıskanıyor

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,902
9,061
113
Ya şu kupon gelsin ya şu tombbeti yatırayım ya çok merak ettim ödeyecek mi bazılarına ipi demiş ya yatırmadan çekim verdim 2.000 liraya sabitledi İnşallah yatırdıktan sonra ip demez insallah sülalesini gece gece girer çıkarım
golll 2-1 won la

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,811
6,183
113
Son açtığın konundan sonra para bulup muhabbeti kesen biri oldugun açık şekilde belli oldu parasizken üstüne muhabbet eden adam yoktu ne oldu da para bulunca muhabbeti kestin an itibariyle seni yoksayiyorum yanar donek adamlardan nefret ediyorum eyw
Sözüm sana degıldı ne dıye alındın bilmiyorum fakat evet bı donem maaş alamadım bayram sonrası hattım kapandığı için gırmedım sadece WiFi bulduğum yerde verecegım olan kısılır mesaj attım bu kadar şey yapacağına mesaj atsaydın ya nerdesın dıye neyse keyifli forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...