Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Musstafaa15 / Kasa 1k 10x Çevrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sloner

herşey boktan.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
31
28
Çocuğum yok kimim kimsede yok reelde bu lafları edemeyeceğini sende biliyorsun kerimcan ama işte ne edek elektriğinide kesemeyiz
reels videolarından kerimcan durmaz ya da başka cinsiyet değiştirmiş itleri izlemekten insanlar ön yargılı yaklaşan orospu çocuğusun diyebilirim insanlara gerçekten küfür etmek kolay değil fakat sen cahil bir bunaksin

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,664
2,142
113
kimseyi yaşıyla ya da yasitiyla karşılaştırman trajikomik senin sokakta dizlerine kapanan çocuklar bizim olduğumuz ortam da bizim dizimize kapanıyor maalesef ki burda yaş konuşmaz yaşın sadece sayıdan ibaret olduğunu bilmemen cahil kaldığını gösteriyor benim için :).
Sen nerenin delikanlisisin :) okuma yazman aynı f klavye gibi bana cehaletten bahsediyorsun..

sloner

herşey boktan.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
31
28
Ben soğudum forumlardan bu tiplerden çoğaldığı için
Burda hala ön yargı yapiyosun dostum ben burda bazı arkadaşlara küfür ediyor olabilirim ama bu arkadaşlar benim açtığım konular da bana ve konularda gereksiz yorum yapıp beni argoya zorlayan arkadaşlar hakkımda istediğin kadar yorum yapabilirsin saygı duyarım.

sloner

herşey boktan.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
31
28
Sen nerenin delikanlisisin :) okuma yazman aynı f klavye gibi bana cehaletten bahsediyorsun..
delikanlı olmak bir semtin ya da ilçenin abisi olmaktan gelmiyor benim için cesaret taklit edilemez birşey olduğunu bilirim kankam burda az kafası çalışan olsa bu amına kodumun cahillerinin arkasından savunmazdi.

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,664
2,142
113
Burda hala ön yargı yapiyosun dostum ben burda bazı arkadaşlara küfür ediyor olabilirim ama bu arkadaşlar benim açtığım konular da bana ve konularda gereksiz yorum yapıp beni argoya zorlayan arkadaşlar hakkımda istediğin kadar yorum yapabilirsin saygı duyarım.
O zaman git özelden yap şovunu burada insanları rahatsız etme ya da çok delikanliymissin öyle dedin ya git adamla birebir coz işini podyum mankeni olma ortada :)

sloner

herşey boktan.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
31
28
Bilemiyorum beni ilgilendirmiyor pek. Ben aileye küfür eden insana saygı duymam yönetime bildirdim gerisine karışmam
delikanlı olabilsen ne olduğunu görürdün fakat sen 20 lira peşinde koşan havlayan golden köpeğinden ibaretsin buna aile diyosan it olan sensin

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,664
2,142
113
Bilemiyorum beni ilgilendirmiyor pek. Ben aileye küfür eden insana saygı duymam yönetime bildirdim gerisine karışmam
Kendisine saygısı olmayan o şekil küfürler eder boşver her zaman erdemli kalacaksin havlama vakti geçince susar zaten hava aydınlanıyor..

sloner

herşey boktan.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
31
28
O zaman git özelden yap şovunu burada insanları rahatsız etme ya da çok delikanliymissin öyle dedin ya git adamla birebir coz işini podyum mankeni olma ortada :)
dostum ben adama özelden yazdım fakat bana 1. mesajdan sonra dönmedi eğer ki donebilcegini saniyorsan yardımcı olursan sevinirim bana özelden dönebilen olsaydı burda daha fazla konuşuyor olmazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...