- 11,664
- 2,142
- 113
Ben soğudum forumlardan bu tiplerden çoğaldığı içinYok ya hâlâ ediliyor her gece biz yapıyoruz sohbetimizi rollümüzü ben uzun zaman sonra forumda böyle bir şey görüyorum
Ben soğudum forumlardan bu tiplerden çoğaldığı içinYok ya hâlâ ediliyor her gece biz yapıyoruz sohbetimizi rollümüzü ben uzun zaman sonra forumda böyle bir şey görüyorum
reels videolarından kerimcan durmaz ya da başka cinsiyet değiştirmiş itleri izlemekten insanlar ön yargılı yaklaşan orospu çocuğusun diyebilirim insanlara gerçekten küfür etmek kolay değil fakat sen cahil bir bunaksinÇocuğum yok kimim kimsede yok reelde bu lafları edemeyeceğini sende biliyorsun kerimcan ama işte ne edek elektriğinide kesemeyiz
Pembe aslan fotoya bak saçları uzatsa forumun yarısı karı zanneder gerçi bu tipi forumdaki çoğu kişi gondiklerSokakta kedicik sanalda 🦁
Ben bu forumda 2 yıldır böylesini görmedim neredeyse. Böyle küfür edilmezBen soğudum forumlardan bu tiplerden çoğaldığı için
Bol şanslar dostum
Sen nerenin delikanlisisinkimseyi yaşıyla ya da yasitiyla karşılaştırman trajikomik senin sokakta dizlerine kapanan çocuklar bizim olduğumuz ortam da bizim dizimize kapanıyor maalesef ki burda yaş konuşmaz yaşın sadece sayıdan ibaret olduğunu bilmemen cahil kaldığını gösteriyor benim için.
Bol şanslar diğerinin sonuçlanmasını bekleyeyim kanka
Burda hala ön yargı yapiyosun dostum ben burda bazı arkadaşlara küfür ediyor olabilirim ama bu arkadaşlar benim açtığım konular da bana ve konularda gereksiz yorum yapıp beni argoya zorlayan arkadaşlar hakkımda istediğin kadar yorum yapabilirsin saygı duyarım.Ben soğudum forumlardan bu tiplerden çoğaldığı için
Multidir eski banlananlardan birinin zaten büyük ihtimalBen bu forumda 2 yıldır böylesini görmedim neredeyse. Böyle küfür edilmez
delikanlı olmak bir semtin ya da ilçenin abisi olmaktan gelmiyor benim için cesaret taklit edilemez birşey olduğunu bilirim kankam burda az kafası çalışan olsa bu amına kodumun cahillerinin arkasından savunmazdi.Sen nerenin delikanlisisinokuma yazman aynı f klavye gibi bana cehaletten bahsediyorsun..
Multi olsam TC onaylı mi olurumMultidir eski banlananlardan birinin zaten büyük ihtimal
Bilemiyorum beni ilgilendirmiyor pek. Ben aileye küfür eden insana saygı duymam yönetime bildirdim gerisine karışmamMultidir eski banlananlardan birinin zaten büyük ihtimal
senin kafan çalışmıyor diye umuyorum eski banlanan bir kullanıcı TC onaylı hesap kullanamazMultidir eski banlananlardan birinin zaten büyük ihtimal
O zaman git özelden yap şovunu burada insanları rahatsız etme ya da çok delikanliymissin öyle dedin ya git adamla birebir coz işini podyum mankeni olma ortadaBurda hala ön yargı yapiyosun dostum ben burda bazı arkadaşlara küfür ediyor olabilirim ama bu arkadaşlar benim açtığım konular da bana ve konularda gereksiz yorum yapıp beni argoya zorlayan arkadaşlar hakkımda istediğin kadar yorum yapabilirsin saygı duyarım.
Dostum neyi zorluyosun şuan mesela amacın nedirMulti olsam TC onaylı mi olurum
delikanlı olabilsen ne olduğunu görürdün fakat sen 20 lira peşinde koşan havlayan golden köpeğinden ibaretsin buna aile diyosan it olan sensinBilemiyorum beni ilgilendirmiyor pek. Ben aileye küfür eden insana saygı duymam yönetime bildirdim gerisine karışmam
Kendisine saygısı olmayan o şekil küfürler eder boşver her zaman erdemli kalacaksin havlama vakti geçince susar zaten hava aydınlanıyor..Bilemiyorum beni ilgilendirmiyor pek. Ben aileye küfür eden insana saygı duymam yönetime bildirdim gerisine karışmam
dostum ben adama özelden yazdım fakat bana 1. mesajdan sonra dönmedi eğer ki donebilcegini saniyorsan yardımcı olursan sevinirim bana özelden dönebilen olsaydı burda daha fazla konuşuyor olmazdımO zaman git özelden yap şovunu burada insanları rahatsız etme ya da çok delikanliymissin öyle dedin ya git adamla birebir coz işini podyum mankeni olma ortada![]()