- 40,110
- 20,800
- 113
HayırlısıKorkmaya basladim.reali bozdum 1200 zarara olsun kopmpke gitmekten iyidir .olsun
HayırlısıKorkmaya basladim.reali bozdum 1200 zarara olsun kopmpke gitmekten iyidir .olsun
Keyfine bak usta rastgele kazananlara tebriklerSimdi üzülmeyin maalesef 2 kisi payifx dm den atacam .herkez saolsun yine gelecem birazdan
Kesenee bereketSimdi üzülmeyin maalesef 2 kisi payifx dm den atacam .herkez saolsun yine gelecem birazdan
Beklemedeyiz reisSimdi üzülmeyin maalesef 2 kisi payifx dm den atacam .herkez saolsun yine gelecem birazdan
Eyvallah emeğine sağlık başkanım bol kazançlarSimdi üzülmeyin maalesef 2 kisi payifx dm den atacam .herkez saolsun yine gelecem birazdan
Bol kazançlarSimdi üzülmeyin maalesef 2 kisi payifx dm den atacam .herkez saolsun yine gelecem birazdan
DinyepersYa soyle yapalim yine kirmayayim 4.kisi olsun dm ama bana güvenilir biri lazim 4 işlem yapamam oayfux payfix ona atarim o pay eder
Sinoya at dostum şipşak halleder oYa soyle yapalim yine kirmayayim 4.kisi olsun dm ama bana güvenilir biri lazim 4 işlem yapamam oayfux payfix ona atarim o pay eder
Bu sefer yapabilirim 😂 hocamYa soyle yapalim yine kirmayayim 4.kisi olsun dm ama bana güvenilir biri lazim 4 işlem yapamam oayfux payfix ona atarim o pay eder
@Sino16 dost halledebilir misinYa soyle yapalim yine kirmayayim 4.kisi olsun dm ama bana güvenilir biri lazim 4 işlem yapamam oayfux payfix ona atarim o pay eder
Yav ben seni yazıyorum sen beni çeto benim kadar hızlı değil misin😂😂Sinoya at dostum şipşak halleder o
Nasıl derseniz dostum@Sino16 dost halledebilir misin
Sen kadar değilimYav ben seni yazıyorum sen beni çeto benim kadar hızlı değil misin😂😂