- 1,821
- 823
- 113
iyilik akımında gördümmKanka sen o fotoğrafı nerde gördün 😃😃
iyilik akımında gördümmKanka sen o fotoğrafı nerde gördün 😃😃
Canum cektiSen birde işleme alındı yazisini gör nasıl yakışıklı duruyor 😁
Sanal cüzdan ya payfix gibi ama içinde kripto yatırım var IBAN var mega cüzdan adresi var çok kolay işlem yapılıyorDene de bi bizde öyle kuyuya tas atalım, ben megacüzdan ne onu bile bilmiyorum aw
Kahkaha attım ne oluyor diye baktılar gece gece 😃😃iyilik akımında gördümm![]()
@UzmanKnk aracı firmaya iletilmiş ödemeyi aracı firma yapar siteden çıkmış yani küsürat ile vermeseydin keşke havuz sistemi oluyor bazılarında
Bizde o sorunun cevabını almak için 3 saate bekliyoruz aramıza hoşgeldinbeyler ngs ile nerodan çekim verdim de hiç yatırım yok öderler mi
kral koalisyon kuruldu bu konu hakkında şu an, 2 farklı grup öder ödemez tartısıyor.beyler ngs ile nerodan çekim verdim de hiç yatırım yok öderler mi
Senin zor mesele baya incelerlerHiçbir gelişme yok
Senin biraz geç gelir şuan düşük çekimleri dikkatle alırlarHiçbir gelişme yok
49 çektik bakalım ödenecek miBonus alanında yaşanan güncelleme ve gecikme nedeni ile sizlere eklenilen bir özel telafi bonusudur 3 katı kadar çevrim yapmanız yeterlidir. Maksimum 100.000₺ çekim yapabilirsiniz. Tüm alanlar da geçerlidir.
Bunu zaten biliyoruz bunun için bağlanmadın insallahBonus alanında yaşanan güncelleme ve gecikme nedeni ile sizlere eklenilen bir özel telafi bonusudur 3 katı kadar çevrim yapmanız yeterlidir. Maksimum 100.000₺ çekim yapabilirsiniz. Tüm alanlar da geçerlidir.
Allahtan goldenden vermiş la bu😃 ngs olaydı direk zıbaracaktım gelmez diyeHiçbir gelişme yok
Dostum küsüratlı olarak falan anlamıyorum ki ben öyle çektim. İsleme alındı yazdı sonra tekrardan beklemeye aldı iptal etmeseler bari
kaç saat oldu senin beklemeye almadılarmı hala49 çektik bakalım ödenecek mi
Benim de yok ödedibeyler ngs ile nerodan çekim verdim de hiç yatırım yok öderler mi