- 66,415
- 32,278
- 113
Bakında feyz alın biraz şu ADAMDAN bazıları gibi evde zeytin yoh aw demiyor ama gün gelecek bende öyle diyecem :\
Bakında feyz alın biraz şu ADAMDAN bazıları gibi evde zeytin yoh aw demiyor ama gün gelecek bende öyle diyecem :\
Atlas öder bence 100 k ya kadar rahstSponsorluk bi işe yaramıyor ki ödemeyecek siteden kimse alamaz itibar düşünen siteler ödüyor gerisi fıs isterse reklam panosuna sponsor olsun farketmez.
Ödemez benceAtlas öder bence 100 k ya kadar rahst
Bir dostumuz dolandirmazsa bu gece açarız bakalım dostBakında feyz alın biraz şu ADAMDAN bazıları gibi evde zeytin yoh aw demiyor ama gün gelecek bende öyle diyecem :\
Peynirde yokBakında feyz alın biraz şu ADAMDAN bazıları gibi evde zeytin yoh aw demiyor ama gün gelecek bende öyle diyecem :\
Yok öder ödemez demiyorum para vermeyecek site hiç bi şekilde vermez yani istediği yere sponsor olsun veya istediğin kadar tehdit et ödemedikten sonra kimse alamaz ödeyen de 5 dk da öderAtlas öder bence 100 k ya kadar rahst
Ulan ya kanka 10 kişiye 50 şer dağıtmak için bı 500 var verelim onuda yap bı rolling sen güzel yapiyomusun
@Marley15 devamını biliyorsun tanıt kendini yapıştır konuyu 😅😂Bu ne cesaret yiğidim 😅
O dost ben olmadığım için pişman olucaksınBir dostumuz dolandirmazsa bu gece açarız bakalım dost
Kesin dolandırır o zaman :\Bir dostumuz dolandirmazsa bu gece açarız bakalım dost
Hg dost
Bize ödeyenler rast gelsin dostYok öder ödemez demiyorum para vermeyecek site hiç bi şekilde vermez yani istediği yere sponsor olsun veya istediğin kadar tehdit et ödemedikten sonra kimse alamaz ödeyen de 5 dk da öder
Aranan kan geldi hoşgeldin dost😁
BuyatarGelmez de olurda gelirse sana pipo ısmarlarım bu bütçeye bu kadar gücüm yetiyor
Ekli dosyayı görüntüle 309006
BolsansGelmez de olurda gelirse sana pipo ısmarlarım bu bütçeye bu kadar gücüm yetiyor
Ekli dosyayı görüntüle 309006
PekiBuyatar