- 24,450
- 9,639
- 113
Saat geç oldu 6 da uyanıyoruz. Hakkimiz olursa ulaşılır yoksa yapacak birsey yok. Hepinizin gecesi guzel olsun
GüvennAnaliz edecem oynadığın kuponlari bilgiylemi oynadım yoksa sans mı tamami
4 kisi degil miydi Orhan3 arkadaş özelden iban
Hayırlı geceler reisimSaat geç oldu 6 da uyanıyoruz. Hakkimiz olursa ulaşılır yoksa yapacak birsey yok. Hepinizin gecesi guzel olsun
Tamam tebrikler geceniz güzel gecsinGüvenn
Atıldı dost kesene bereket3 arkadaş özelden iban
Bizimde etiketleyip laf etmemiz lazimdi heralde ama canın sagolsunGüvenn
Ateşlerin artık sende bize birşey Lee sifirizAtıldı dost kesene bereket
Birlikte takip etigim dostlarHayırlı geceler reisim
Lafı bana vurdugunun farkındayım. Ben laf etmedim. Adamına göre cevap veriyorsa dedim adamda gerekli açıklamayı yapti. Bir sikinti var ise adama yaz. Başkasına laf carptirip alttan alttan konuşma. Cok zoruna gittiyse benimkini sana atsinBizimde etiketleyip laf etmemiz lazimdi heralde ama canın sagolsun
Bol şans reisim 👑Arkadaşlar kimseyi tanımam tesadüf seçtim kasa 1000 bıraktım devam ederim kazanç olursa değil olacak. 3 kişi daha yaparız
Dostum mesele o takibe göre secilir ama neyse gecen guzel olsunArkadaşlar kimseyi tanımam tesadüf seçtim kasa 1000 bıraktım devam ederim kazanç olursa değil olacak. 3 kişi daha yaparız
O dost bu hale geldin öylemi sensin devam böyleLafı bana vurdugunun farkındayım. Ben laf etmedim. Adamına göre cevap veriyorsa dedim adamda gerekli açıklamayı yapti. Bir sikinti var ise adama yaz. Başkasına laf carptirip alttan alttan konuşma. Cok zoruna gittiyse benimkini sana atsin
Kavga etmeyin abi aldınız parayı crkilin kavugunuza kavga etmeyin dovusmeyin sakın olunLafı bana vurdugunun farkındayım. Ben laf etmedim. Adamına göre cevap veriyorsa dedim adamda gerekli açıklamayı yapti. Bir sikinti var ise adama yaz. Başkasına laf carptirip alttan alttan konuşma. Cok zoruna gittiyse benimkini sana atsin
Sakin sakin bir doldur li hemen birbirinizin kalbini kirmayinO dost bu hale geldin öylemi sensin devam böyle