Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling @Orhanhisar70 / Kasa 1000 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,933
4,701
113
Dost sana felan lqfim yoktu benim uyuyqcak olan adam uyur veya rol takip edicek olan takip ederdi sesini çıkartmadan mesele orda bas gösteriyor
Olsun reisim kavga etmeye ağız dalaşı etmeye değecek hiç bişi yok ortada bak inanır mısın sadece kırılan kalpler oldu başkada bişi yok muhabbetimiz sohbetiniz bozuldu olan bunlar yoksa gerisi gelip geçici valla bak 👑

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,723
11,554
113
Sen daha muro'yu tanımamışsın Sen beni gerçek hayatta tanısan ben sıra beklemem 😄
Abi şimdi seni tanimiyoz burdan az birşey tanıyoruz ama senin anlattıklarına göre Polat Alemdar bok yemiş yanında valla hdhd

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,152
11,967
113
Olsun reisim kavga etmeye ağız dalaşı etmeye değecek hiç bişi yok ortada bak inanır mısın sadece kırılan kalpler oldu başkada bişi yok muhabbetimiz sohbetiniz bozuldu olan bunlar yoksa gerisi gelip geçici valla bak 👑
Iste bana laf eden adamda iyiligim dokunduğu adam olunca üzülüyorum

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,224
38,883
113
Abi şimdi seni tanimiyoz burdan az birşey tanıyoruz ama senin anlattıklarına göre Polat Alemdar bok yemiş yanında valla hdhd
Ben kendimi anlatmam Ahmet gel beni yakından tanı burda cuta diye bir kullanıcı var bizim semte yakın bir yerde oturuyor Denetim serbestliği giderken ona uğramıştım misafir olmuştum onu bul anlatsın sana beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...