- 64,135
- 35,535
- 113
Dayı bu konu seni aşar sen dışarda bekle ben sana söylicemrol icin 4 kisiye para atmistim herkesin sahrekar dedigi bi kansiz acmisti daha da,tovbe ettim
Dayı bu konu seni aşar sen dışarda bekle ben sana söylicemrol icin 4 kisiye para atmistim herkesin sahrekar dedigi bi kansiz acmisti daha da,tovbe ettim
Yavaş yavaş öğreneceksin ihtiyarrol icin 4 kisiye para atmistim herkesin sahrekar dedigi bi kansiz acmisti daha da,tovbe ettim
karadag turkiye gol var oynadin 5 0 bitti@🤣🤣Yavaş yavaş öğreneceksin ihtiyar
Eee öyle tek yedirirmi sanakaradag turkiye gol var oynadin 5 0 bitti@🤣🤣
Forumun kemik kitlesi var haricinde rolling aç desen bile adam açmaz zaten ödülü alınca 15-20 gün hesabına bile girmez ama sürekli aktif üyeler bu tarz şeyler yaparsa uyarı vermekte fayda var.rol icin 4 kisiye para atmistim herkesin sahrekar dedigi bi kansiz acmisti daha da,tovbe ettim
Muhteşem bir tercih yapmışsın emmikaradag turkiye gol var oynadin 5 0 bitti@🤣🤣
kemik dedigimiz rozers onlardan mi🤣🤣Forumun kemik kitlesi var haricinde rolling aç desen bile adam açmaz zaten ödülü alınca 15-20 gün hesabına bile girmez ama sürekli aktif üyeler bu tarz şeyler yaparsa uyarı vermekte fayda var.
Rolling açsaydın 5-3 biterti tek yiyen tek ölür 🤣karadag turkiye gol var oynadin 5 0 bitti@🤣🤣
Bende mesela öyle bi enayilik seziyorum geçen bi rol aldık eşref den 10 kişi rol açacak dedi benim dışımda 2 enayi daha açmış nasıl içerlendimForumun kemik kitlesi var haricinde rolling aç desen bile adam açmaz zaten ödülü alınca 15-20 gün hesabına bile girmez ama sürekli aktif üyeler bu tarz şeyler yaparsa uyarı vermekte fayda var.
Sen kendini biliyorsun çünkü dost normal olan bu enayi olan onlar işte böyle durduk yere birisi gelir , yaptığın yanlışı yazar rezil olursun gerek yok biz bildiğimizi yapalımBende mesela öyle bi enayilik seziyorum geçen bi rol aldık eşref den 10 kişi rol açacak dedi benim dışımda 2 enayi daha açmış nasıl içerlendim
len 60 tl.a wRolling açsaydın 5-3 biterti tek yiyen tek ölür 🤣
Yok brazzerskemik dedigimiz rozers onlardan mi🤣🤣
Yok la makarasına dedim onu zaten adam ödülle rol demiş rol dediyse rol olur zatende bazıları şeytanSen kendini biliyorsun çünkü dost normal olan bu enayi olan onlar işte böyle durduk yere birisi gelir , yaptığın yanlışı yazar rezil olursun gerek yok biz bildiğimizi yapalım
6000 dir o 😁len 60 tl.a w
Olsun kötü para mı 17.5₺ versen ekmek alırdıklen 60 tl.a w
İhtiyara çok bilelen 60 tl.a w
valla 606000 dir o 😁
Yeri geliyor 50k basıyor öyle deme . Çılgın ihtiyarİhtiyara çok bile
Sana inanıyorumvalla 60
Zaten bir sende bide Beşiktaşta 105₺ üstü hiç para olmadı ben sizi anlamadım enflasyona göre paranız 60₺ ile 105₺ arasında gidip geliyor 😆😆😆valla 60