Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling osmanarslan72 | Kasa 500 Hedef 3 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,433
20,984
113
rol icin 4 kisiye para atmistim herkesin sahrekar dedigi bi kansiz acmisti daha da,tovbe ettim
Forumun kemik kitlesi var haricinde rolling aç desen bile adam açmaz zaten ödülü alınca 15-20 gün hesabına bile girmez ama sürekli aktif üyeler bu tarz şeyler yaparsa uyarı vermekte fayda var.

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,971
35,503
113
Forumun kemik kitlesi var haricinde rolling aç desen bile adam açmaz zaten ödülü alınca 15-20 gün hesabına bile girmez ama sürekli aktif üyeler bu tarz şeyler yaparsa uyarı vermekte fayda var.
Bende mesela öyle bi enayilik seziyorum geçen bi rol aldık eşref den 10 kişi rol açacak dedi benim dışımda 2 enayi daha açmış nasıl içerlendim

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,433
20,984
113
Bende mesela öyle bi enayilik seziyorum geçen bi rol aldık eşref den 10 kişi rol açacak dedi benim dışımda 2 enayi daha açmış nasıl içerlendim
Sen kendini biliyorsun çünkü dost normal olan bu enayi olan onlar işte böyle durduk yere birisi gelir , yaptığın yanlışı yazar rezil olursun gerek yok biz bildiğimizi yapalım

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,971
35,503
113
Sen kendini biliyorsun çünkü dost normal olan bu enayi olan onlar işte böyle durduk yere birisi gelir , yaptığın yanlışı yazar rezil olursun gerek yok biz bildiğimizi yapalım
Yok la makarasına dedim onu zaten adam ödülle rol demiş rol dediyse rol olur zatende bazıları şeytan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...