- 1,282
- 684
- 113
Bu çalışmaz uğraşmayın masa başı işte olsa çalışmaz
Fazla master basyon yapma ondanDost diyorum ya iş basitti tam benlik iş yakın çekiyordum fakat elimde değil terleme çarpıntı skntı basıyo
Geçmiş olsun dost. İyileşene kadar bir işe girme.Dost doktorun en son verdiği ilaç iyice skntı yaptı sonra doktor kesti o ilacı başka ilaç verdi o daha beter etti elimde değil dost çıktım bianda terleme skntı bastı sonra Allah'a dua ettim Yarabbi şafi isminle şifa ver bana diye dayanamıyorum böyle yaşamaya
Yaw masa başı iş kolay değil dost petrol daha kolayBu çalışmaz uğraşmayın masa başı işte olsa çalışmaz
Sağol dostAllah şifa versin dost
Dost öylede mecburum olmuyoGeçmiş olsun dost. İyileşene kadar bir işe girme.
Doğru oran nedir bu işte?Fazla master basyon yapma ondan
😂😎Petrolbet üyeliği hayırlı olsun
teşhis ney senin .Dost öylede mecburum olmuyo
Bipolar bozukluk ansikyete bozukluğu majör depresif dostteşhis ney senin .
panik atak mı?
Dost Gökteki Yüce Allah şaitki elimde değil 50 tane işe girmişimdir 2 saatten fazla duramadım bianda terleme çarpıntı o yerde duramama patlama geliyo bu durum beni hayatımı zorlastiriyo çünkü biyerde çalışamıyorumBu adamın dna sında çalışmak yok![]()
Kasadaki paralara çok bakma özellikle atm yakında varsa sakın yapma🤣Arkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
üstüne gitmekten başka çare yokkaygı bozukluğu Vücutta sürekli bir tetikte olma halidir. İşe başladığınızda, zihin arka planda sürekli çalışır, gerilir ve birikir. Yaklaşık 1-2 saat sonra o gerilim o kadar yükselir ki, vücut bunu bir tehlike gibi algılar. O an göğsünüze bir öküz oturmuş gibi hissedebilir, içinizin daraldığını, nefes alamadığınızı veya orada durursanız çıldıracağınızı düşünebilirsiniz. İşte o "ani sıkılma ve patlama" hissi, aslında anksiyetenin zirve yaptığı andır. Zihin o acıdan kurtulmak için size "Hemen burayı terk et" emri verir.
Dost emin ol üstüne gidiyorum olmuyo 2 hafta sonra tekrar doktor randevum var aslında 2 hafta önce gittiğimde doktorum bana yatış verecekti ben kabul etmedim çünkü artık çok zorlanıyorum dost hastanede çok yattım yine yatış verecekti bana ben kabul etmedimüstüne gitmekten başka çare yok
ilaçlar destekliyor ama sende üstüne gideceksin.
bende boyun bel düzlesmesı var terleme de var kiloda nefes darlıgıda ama erkek admaız beton gibi yrüegkmız var mecbur çalışıyoruz karılıgı bırak kendıne gel aynaya geç yüzleş sorunlarknlaSen çocuğunu düşünen, ailesi için çırpınan ve bu acıya rağmen çözüm arayan harika bir babasın. Bu yaşadıkların senin suçun değil, beyninin şu an sana oynadığı kimyasal bir oyun. Ve elinde olmayan hastalığın dan dolayı Doğru tedavi ayarlandığında, o göğsündeki öküz de kalkacak
Ama dünyanın ilacını kullandım yine aynıyım içimde göğsümde geçmeyen patlayacak derecede iç sıkıntısı var