- 7,497
- 4,449
- 113
Arkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
Sen çalışma kankaArkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
Knka tedavi oluyorum pskiyatri ilaç içiyom günde 3 tanede bu işi yapan varmidirkiSen çalışma kanka
ilk gunden hevesini kırmayalim evet santiye inşaat işi zor ama bı meslek ogrenirsen güzel getirisi var orada bı meslek öğrenmeye bak mesleği kaptigin zaman güzel para kazanırsın hem kendi işini yapmış olursun hem çırak muammelesi gormessinArkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
Basit is teknik yetenek istemiyor hemen baslaArkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
ben inşaat mühendisiyim ve şantiye şefliği yapıyorum , kaba inşaat temizliği kolay bi iş değil , daha önce amelelik tecrüben yoksa zorlanırsın , bence sen 50kyı slotta 1k 1k basarak yine bitir daha iyi :dArkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
İnşaat kaba temizlik zor iş kaçarsın ilk gündenKnka tedavi oluyorum pskiyatri ilaç içiyom günde 3 tanede bu işi yapan varmidirki
Tamam dost bilgi için teşekkürlerben inşaat mühendisiyim ve şantiye şefliği yapıyorum , kaba inşaat temizliği kolay bi iş değil , daha önce amelelik tecrüben yoksa zorlanırsın , bence sen 50kyı slotta 1k 1k basarak yine bitir daha iyi :d
Ya nie kaçsın ben 16 yasinda inşaata gittim 8 kisiye tek başına malzeme veriyordum yapsın oda erkek adam alışır zaten zamanlanİnşaat kaba temizlik zor iş kaçarsın ilk günden
Bu kaçar kanka adamın çalışmadıgı sektör kalmadı hepsine bi bahane buldu kaçtı inşaattamı çalısacakYa nie kaçsın ben 16 yasinda inşaata gittim 8 kisiye tek başına malzeme veriyordum yapsın oda erkek adam alışır zaten zamanlan
Reis bende içiyorum psikiyatri hapı günde kaç tane bisey olmaz git kafan dağılırKnka tedavi oluyorum pskiyatri ilaç içiyom günde 3 tanede bu işi yapan varmidirki
Hangi ilacı içiyorsun dost sendede işteyken yada evdeyken durduk yere iç sıkıntısı oluyomuReis bende içiyorum psikiyatri hapı günde kaç tane bisey olmaz git kafan dağılır
Bende biliyorum da yinede yok yapamazsın demek yanlış bir isle mesguliyeti olması lazim artik elinde tel video izlemekten beyni yanmıştır sonuçta insanız ve bu dünyaya bir kez geliyoruz vaktimizi bu kadar boş şekilde harcamak yakışmaz insanaBu kaçar kanka adamın çalışmadıgı sektör kalmadı hepsine bi bahane buldu kaçtı inşaattamı çalısacak
Erhan reis sendede oluyomu durduk yere iç sıkıntısı durduk yere terlemeBende biliyorum da yinede yok yapamazsın demek yanlış bir isle mesguliyeti olması lazim artik elinde tel video izlemekten beyni yanmıştır sonuçta insanız ve bu dünyaya bir kez geliyoruz vaktimizi bu kadar boş şekilde harcamak yakışmaz insana
Çalış kardeşim bende inşaatta depo amiriyim zorluğu yok keyfe göre çalışıyorlar fabrika gibi düşünmeArkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
ebeni şey yaparlar çalışma orada tecrübe etmeye gerek yokArkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
Ula insan içine cikmazsan durduk yere kafana bile sıkarsın kainatta 8 milyardan fazla insan yasiyor ve sen bu kalabalığın içinde kendini yalnizlastirmissin sonra gelip diyorsun ki iç sıkıntısı oluyormu dalga mi geçiyorsun bak bu dünyada evdeki aynanin bile bir görevi var ona bakıp kendine sekil veriyorsun sen insansın ve bu hayatta yaptigin hic birsey yok ecilen gidip meşguliyet edin yoksa işin sonu bariz belliErhan reis sendede oluyomu durduk yere iç sıkıntısı durduk yere terleme