Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şantiye

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
477
83
Yapmadım ama hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum 50k kötü değil

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,533
2,150
113
Arkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
ilk gunden hevesini kırmayalim evet santiye inşaat işi zor ama bı meslek ogrenirsen güzel getirisi var orada bı meslek öğrenmeye bak mesleği kaptigin zaman güzel para kazanırsın hem kendi işini yapmış olursun hem çırak muammelesi gormessin

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,283
853
113
Arkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
ben inşaat mühendisiyim ve şantiye şefliği yapıyorum , kaba inşaat temizliği kolay bi iş değil , daha önce amelelik tecrüben yoksa zorlanırsın , bence sen 50kyı slotta 1k 1k basarak yine bitir daha iyi :d

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,161
53,957
113
Bu kaçar kanka adamın çalışmadıgı sektör kalmadı hepsine bi bahane buldu kaçtı inşaattamı çalısacak
Bende biliyorum da yinede yok yapamazsın demek yanlış bir isle mesguliyeti olması lazim artik elinde tel video izlemekten beyni yanmıştır sonuçta insanız ve bu dünyaya bir kez geliyoruz vaktimizi bu kadar boş şekilde harcamak yakışmaz insana

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,501
4,449
113
Bende biliyorum da yinede yok yapamazsın demek yanlış bir isle mesguliyeti olması lazim artik elinde tel video izlemekten beyni yanmıştır sonuçta insanız ve bu dünyaya bir kez geliyoruz vaktimizi bu kadar boş şekilde harcamak yakışmaz insana
Erhan reis sendede oluyomu durduk yere iç sıkıntısı durduk yere terleme

Roeine16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,066
222
63
Çalış kardeşim bende inşaatta depo amiriyim zorluğu yok keyfe göre çalışıyorlar fabrika gibi düşünme

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,161
53,957
113
Erhan reis sendede oluyomu durduk yere iç sıkıntısı durduk yere terleme
Ula insan içine cikmazsan durduk yere kafana bile sıkarsın kainatta 8 milyardan fazla insan yasiyor ve sen bu kalabalığın içinde kendini yalnizlastirmissin sonra gelip diyorsun ki iç sıkıntısı oluyormu dalga mi geçiyorsun bak bu dünyada evdeki aynanin bile bir görevi var ona bakıp kendine sekil veriyorsun sen insansın ve bu hayatta yaptigin hic birsey yok ecilen gidip meşguliyet edin yoksa işin sonu bariz belli