- 3,726
- 2,936
- 113
9 saat çalışırsın 19 saat kendine gelemezsin😂
Bende ebe götüme vurduğundan beri iç sıkıntısı var dostHangi ilacı içiyorsun dost sendede işteyken yada evdeyken durduk yere iç sıkıntısı oluyomu
Genemi senArkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
Çok güzel iş hemencecik başvuru yap kafan dağılırArkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
Kafa dağıtmak istiyorsa 2 bira sallasın meto ağabeyÇok güzel iş hemencecik başvuru yap kafan dağılır
Bira onu bozarKafa dağıtmak istiyorsa 2 bira sallasın meto ağabey
Lan bundan adam olmaz😂 geçen evi terketti manavgat'ta geldi burda da 2-3 iş değiştirdi fotoğrafı olsa belki denk gelirim iki çift laf söylerim😂😂Çok güzel iş hemencecik başvuru yap kafan dağılır
Sabah ögke Yemek onlara aitse yapılırArkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
Öyle deme 🍬 gibi çocuktur kendisiLan bundan adam olmaz😂 geçen evi terketti manavgat'ta geldi burda da 2-3 iş değiştirdi fotoğrafı olsa belki denk gelirim iki çift laf söylerim😂😂
Temiz bi dayak lazımLan bundan adam olmaz😂 geçen evi terketti manavgat'ta geldi burda da 2-3 iş değiştirdi fotoğrafı olsa belki denk gelirim iki çift laf söylerim😂😂
O içmeden sarhoş zaten bide icerse mazallah forumda çok değişik konular açılırBira onu bozar
Ufaktan sana yanlıyo dikkat etO içmeden sarhoş zaten bide icerse mazallah forumda çok değişik konular açılır
Genelde öyle ama bu yapamaz kaba temizlik ince temizlik olsa sil süpür o kolay 😂Sabah ögke Yemek onlara aitse yapılır
Her türlü kolay bende Demir kalıpcıyım benim işim yanında hiçbirşeyGenelde öyle ama bu yapamaz kaba temizlik ince temizlik olsa sil süpür o kolay 😂
Ona zor sana bana kolay bende havalandırma işi yapıyorum kanal işi bize kolay olur ona zor 😂Her türlü kolay bende Demir kalıpcıyım benim işim yanında hiçbirşey
Her işin mutlaka zorlugu vardır ekmek parası için mecbur gtünü zorlaman lazım ,herkes için gecerli bu durumOna zor sana bana kolay bende havalandırma işi yapıyorum kanal işi bize kolay olur ona zor 😂
Yok beni kardesi olarak görüyor puahaUfaktan sana yanlıyo dikkat et
Aynen ole ne is olursa olsun belli bir süreden sonra insan alışıyor oda dayansın bir zahmetHer işin mutlaka zorlugu vardır ekmek parası için mecbur gtünü zorlamak lazım ,herkes için gecerli bu durum
Sen Ülker fabrikasında oturduğun yerde işi yapamadın ya hani mühendis elin ayağın titriyor diye işten attılar seni tabiiki o senin idddaandı. Şimdi bu işte mi çalışacaksın yani 😆😆Arkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi