Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şantiye

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,327
4,440
113
Arkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
İşi büyütme gözünde basla dostum zor gelsede sık dişini kendin için yapmasan bile çocukların için çabala

Dani02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
477
738
93
Arkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
Emlak konut projesinde çalışabilirsin iş girişlerinde 250 frespin 5 betten düşünürsen yardımcı olurum dostuma

Kendy344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,042
260
83
Bu adamın paylaşımla neden gülmüşler ki. Biraz destek olun arkadaşlar. Gerçekten de belki bu adam işe başlar zamanı olmaz bunların hepsini unutur. Helalinden kazanç sağlamaya başlayınca gerisi belki de gelir..

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,886
4,528
113
Bu adamın paylaşımla neden gülmüşler ki. Biraz destek olun arkadaşlar. Gerçekten de belki bu adam işe başlar zamanı olmaz bunların hepsini unutur. Helalinden kazanç sağlamaya başlayınca gerisi belki de gelir..
Dost bu adamı tanıyan belli bir süre sonra ciddiye almamaya baslıyor otomatikmen

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
504
113
Ben şantiyede vasıfsız olarak çalışıyorum asgari ücret çalışma saati 08.00_ 17.00

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,501
4,449
113
Yok patron eski bir apart hoteli satın almıştı, orayı yıkıp yeni bir bina yapmayı düşünüyor ya da iyi bir fiyata satacak, Satana kadar şimdilik dairenin birinde ben kalıyorum
Anladım dost ozaman evli değilsin dost yada ailenle niye kalmiyosun dost yanlzlık zor be dost