- 1,076
- 504
- 113
İnşallah dost sağolasınAllah tamamını erdirsin dost
İnşallah dost sağolasınAllah tamamını erdirsin dost
Ne yaptın ?Arkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
Hayırlısı olsun başla ama bırakma işiDost başka biyer buldum biraz uzak ama servis falan varmış yarın burayı ariycam gardasmEkli dosyayı görüntüle 976320
Senin yapabilceğin bir iş değil buDost başka biyer buldum biraz uzak ama servis falan varmış yarın burayı ariycam gardasmEkli dosyayı görüntüle 976320
Niyeki gardasm çokmu zorSenin yapabilceğin bir iş değil bu
İnşallah gardasmHayırlısı olsun başla ama bırakma işi
Gardasim bu çokmu ağır bir iş senin tecrüben vardirHayırlısı olsun başla ama bırakma işi
Yok ya sadece paketliyeceksin tasıma vs yokGardasim bu çokmu ağır bir iş senin tecrüben vardir
Anladım dost sabah ariycam dostYok ya sadece paketliyeceksin tasıma vs yok
Hayırlısı işten kaçma ama yorulursun ama sık dişini çoluk çocuğun ekmek bekliyor gelecek bekliyor senden onun bilincinde ol herkes işte yoruluyor ama pes etmek yokAnladım dost sabah ariycam dost
Benim derdim sorunum yorulma değil dost pskiyatri hastasym iç sıkıntısı var sürekli ama mecburum dediğin gbiHayırlısı işten kaçma ama yorulursun ama sık dişini çoluk çocuğun ekmek bekliyor gelecek bekliyor senden onun bilincinde ol herkes işte yoruluyor ama pes etmek yok
O tür hastalar çalışabiliyor dostum an azından bazı dönemlerde hastalığa sıgınma ugrasBenim derdim sorunum yorulma değil dost pskiyatri hastasym iç sıkıntısı var sürekli ama mecburum dediğin gbi
Aynen öyle dost çok zor evde olmak 6 senedir evdeyimO tür hastalar çalışabiliyor dostum an azından bazı dönemlerde hastalığa sıgınma ugras
Eve gömülürsen dayanamaz ölürsün psikolojik olarak evde oturmak daha zor
Herkese göre iş var uygun bir iş bul çalışAynen öyle dost çok zor evde olmak 6 senedir evdeyim
İnşallah dost sabahtan ariyacam o fabrikayıHerkese göre iş var uygun bir iş bul çalış
Dediğim gibi boş durmaİnşallah dost sabahtan ariyacam o fabrikayı
Ne yaptınİnşallah dost sabahtan ariyacam o fabrikayı
Uğraşma boşuna o çalışmaz. Geçmişteki iş ile açtığı konuları görmedin sanırımNe yaptın