- 21,880
- 18,048
- 113
Sabah yüzümü yıkamadan senin bahse bakacağım ilk olarakSen birde roll de gor beni sende uyuma 3 de görüşelim 😀
Sabah yüzümü yıkamadan senin bahse bakacağım ilk olarakSen birde roll de gor beni sende uyuma 3 de görüşelim 😀
Hocam her meslekte var böyle çıkıntı tipler,insanlar her şeyin orijinal sade ve doğal halini tüketmek istiyor,o yüzden burada yaşayan insanlar çok uzun zamandır bu sektörde olan daha düz mekanları tercih ediyor,en basitinden ben seni bir küçük arabada satan satıcıya götürüp oradan bile yedirsem daha çok lezzet alırsın.Evet ya antep çok ayrı ama sizde bi Bişirici Kebap var biliyorsundur sosyal medyada gördükce diyorum antepe yakışmıyor
Antep'te de gitmez dimiTemiz iç çamaşırı sat ona eyvallah ama giyilmiş don işine girme evin barkın başına keper
Adres verecem yüzünü yıkadıktan sonra çiçek gönder bana özür anlamında 😀Sabah yüzümü yıkamadan senin bahse bakacağım ilk olarak![]()
Sen ağa adamsın bosver çiçek sen en iyisi çelenk gönder 😀Sabah yüzümü yıkamadan senin bahse bakacağım ilk olarak![]()
Ya var hacı bu işler her yerde,arz talep meselesi,Allah öyle sapkın saplantılı tiplerden cümlemizi korusun hepimizin anası bacısı çoluğu çocuğu var,bir insan kendine yakışanı yapmalı,tamam kumar oynuyoruz haram yiyoruz günah eyvallah,ama hırlı hırsız değiliz kimsenin namusunda gözümüz yok,kumarbaz desinler sie et namussuz demezler en azından,o yüzden ben böyle sapık işlerde yokum, düz geç illa niyetin varsa,dona para vermek nedir hemde kokmuşunaAntep'te de gitmez dimi
Agayim ama züğürt agayim. Cigkofte satirem 🤣Sen ağa adamsın bosver çiçek sen en iyisi çelenk gönder 😀
Züğürt aga mi olur ya 😀Agayim ama züğürt agayim. Cigkofte satirem 🤣
O şimdi ciğer sipariş verebilecek mekan arıyordur 😂Saat 2:17 @sapsap10 😀
Bekliyoz gelmesini 🤣Saat 2:17 @sapsap10 😀
Ciğerin mı 😂Bekliyoz gelmesini 🤣
Çekim🤣Ciğerin mı 😂
Sen toprağı olmayan ağa gördün mü. Filmini bile yaptılar. 😁Züğürt aga mi olur ya 😀
Maça 40 dk kaldı beni 4binden etme 😀Bekliyoz gelmesini 🤣
3.10 da anca başlar daha 50 dk var eşşek değillerse yollarlar 🤣Maça 40 dk kaldı beni 4binden etme 😀
Dostum senin bu heyecanın ve kazancın zıt kutuplar gibi geliyor bana hakkinda hayırlısı hadi bakalımSaat 2:17 @sapsap10 😀
Aga da dedik maraba çıktı 😀😀😀Sen toprağı olmayan ağa gördün mü. Filmini bile yaptılar. 😁
Kardeşim goy goy yapıyorum şurada sen de ne taktı benim enerjimeDostum senin bu heyecanın ve kazancın zıt kutuplar gibi geliyor bana hakkinda hayırlısı hadi bakalım![]()