Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı sapsap10 / Gece 2’li Yeni

Kupon Miktarı
919
Kupon Oranı
2.84

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,884
3,271
113
Starzbet 250 ye 750 bonus alıp onu da deneyebiliriz

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,142
2,609
113
Evet ya antep çok ayrı ama sizde bi Bişirici Kebap var biliyorsundur sosyal medyada gördükce diyorum antepe yakışmıyor
Hocam her meslekte var böyle çıkıntı tipler,insanlar her şeyin orijinal sade ve doğal halini tüketmek istiyor,o yüzden burada yaşayan insanlar çok uzun zamandır bu sektörde olan daha düz mekanları tercih ediyor,en basitinden ben seni bir küçük arabada satan satıcıya götürüp oradan bile yedirsem daha çok lezzet alırsın.

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,142
2,609
113
Antep'te de gitmez dimi
Ya var hacı bu işler her yerde,arz talep meselesi,Allah öyle sapkın saplantılı tiplerden cümlemizi korusun hepimizin anası bacısı çoluğu çocuğu var,bir insan kendine yakışanı yapmalı,tamam kumar oynuyoruz haram yiyoruz günah eyvallah,ama hırlı hırsız değiliz kimsenin namusunda gözümüz yok,kumarbaz desinler sie et namussuz demezler en azından,o yüzden ben böyle sapık işlerde yokum, düz geç illa niyetin varsa,dona para vermek nedir hemde kokmuşuna