- 22,519
- 13,050
- 113
Cidden vermeme durumu varmı la adamın içinden geçerim Eylül'ün başı kaçarım valla ozamana kadar versinler yeterİnşaat öyledir adamın anasını aglatir ben 2 ay çalıştım paramida vermediler inşaata tövbe daha
Cidden vermeme durumu varmı la adamın içinden geçerim Eylül'ün başı kaçarım valla ozamana kadar versinler yeterİnşaat öyledir adamın anasını aglatir ben 2 ay çalıştım paramida vermediler inşaata tövbe daha
İşini garantiye al haftalık al paranı aylık anlaşırsan para duman olurCidden vermeme durumu varmı la adamın içinden geçerim Eylül'ün başı kaçarım adam olur vermezlerse
Aylık anlaştık ama şirket sağlam resmi şirkette çalışıyorum sigortanızı hemen baslattilar öyle ustanın yanında calismiyorumİşini garantiye al haftalık al paranı aylık anlaşırsan para duman olur
İyi o zaman sorun olmaz inşallah adama çok koyuyor o kadar emekAylık anlaştık ama şirket sağlam resmi şirkette çalışıyorum sigortanızı hemen baslattilar öyle ustanın yanında calismiyorum
Aynen dost sağlam yer sen ustanın yanindami calistinİyi o zaman sorun olmaz inşallah adama çok koyuyor o kadar emek
Yok bir tane muteahitin yanında bosbelesin tekiymisAynen dost sağlam yer sen ustanın yanindami calistin
İçime sıkıntı koydun ins verirler benim parayı ama yiyeceklerini zannettmiyorum Türkiye'nin sayılı inşaat firmalarından biriYok bir tane muteahitin yanında bosbelesin tekiymis
Erhanim kim kızdırdı seni boşver ya böyle adamların konusuna gelmiceksin biticek gidicek engelle geçHemen etiket atalım neden yazmıcakmısız yazıcaz burada üyeyle dalga geçemez kimse üye forumun gerekli durumlarda namusudur bu kadar üye var diye bu forum büyüdü
Öyle itin biri her konuda söz verip tutmayacaksa konu açması yasaklanması lazım @Shellac bilginize arz ederim dost bu adam alay ediyor sadece ben 2 kez gördüm hiçbir zaman sözünü tutmuyor ölü taklidi yapıyor işi bitince
biz neciyiz dolandırıcı mı 🤣🤣🤣🤣Erhanin notunu bundan 4-5 ay önce vermiştik enişte sonra muhabbeti kestim ahmetle onurda şahittir sen yine hakli çıktın dediler
Bunun gibi 5 üye daha var. en son birbirlerini yiyecekler demiştim nitekim olay oraya doğru gitti sıra o kalan 5 üyede..
2018den dolandirmayan bi biz kaldık ne diyorsun bu konu hakkında enişte aydinlat bizi sabahın beşinde güneşi yiyip yatalim
Asdfdabiz neciyiz dolandırıcı mı 🤣🤣🤣🤣
O dalyaprağa ettiğim yardımın haddi hesabı yok 12 lira çekti 6 çektim diye yalan çüktü sözde fatura ödüyor ve tam 5990 lira idi ödememiş ne oldu ödedin mi dedim. Engelledi bırak açtığı konuda 500 gelirse çekilişti onu bile vermedi boş tenekenin biri 2 kuruş görünce totosu kalkıyor emin ol şuanda bu konuda bu yorumları okudu.Bu olaydan yaklaşık 1 ay önce beni engellemiş heryerden eşref muhabbeti olmuştu haksızken haksız dediğimiz icin para dağıtılan konuda Benimde ismim vardı konuşmadığımız için Reşat almışti benim paramı ondan aldım ben çok konuşuyordu büyük konuşuyordu hayat böyle işte en güvenilir kumarbaz bile yanlış yapabiliyor
Tebrikler bro @Daimon @Shellac burası kazanç neden kayıp gösterildi ?Ekli dosyayı görüntüle 993121
kriptodan atarım portekiz kazanır kg gelirse ama imkansız ronaldo tek başına 5 gol kaçırdı.
Evet gece takip ettim abi uyudu galiba
@SeriyabihEvet gece takip ettim abi uyudu galiba
Geçmiş olsun dost
rulette kırmızıya basmış 2x yapayım ezel e 1200 dolar atayım diye senin yüzünden kaybetmiş bana yazdı
Komik mirulette kırmızıya basmış 2x yapayım ezel e 1200 dolar atayım diye senin yüzünden kaybetmiş bana yazdı
Verdiği sözü erkekler mi tutuyordu dost öyle bir söylenti varrulette kırmızıya basmış 2x yapayım ezel e 1200 dolar atayım diye senin yüzünden kaybetmiş bana yazdı
yoo seriya arkadasım olur yazmış bana özelden benim payımda senin yüzünden gitmişKomik mi