5 mesajın var ne anlatiyonbeyler yatırdım yatırdıgımı cektım ama ana parayı kaybettım güvenilir site yatırabılırsınız
5 mesajın var ne anlatiyonbeyler yatırdım yatırdıgımı cektım ama ana parayı kaybettım güvenilir site yatırabılırsınız
Yatırdığı tutar kaç katı çevrim yaptınÖdüyor rahat olun
Kankam 1460 çıktı freespinden 1460 yatırıp 1460 mı çekeceğim5 mesajın var ne anlatiyon
İnan bilmiyorum bu site tokatçıdir bekleyin yatırmayın gerçeği ortaya çıkarmak için ben kendimi feda edicem çekim gelirse yatirirsinizKankam 1460 çıktı freespinden 1460 yatırıp 1460 mı çekeceğim
Kanka yazda bizde yatiralimİnan bilmiyorum bu site tokatçıdir bekleyin yatırmayın gerçeği ortaya çıkarmak için ben kendimi feda edicem çekim gelirse yatirirsiniz
haber bekliozİnan bilmiyorum bu site tokatçıdir bekleyin yatırmayın gerçeği ortaya çıkarmak için ben kendimi feda edicem çekim gelirse yatirirsiniz
Puahahajjajanajja😀Siteye üye olmadım şahsi görüşüm ve tecrübem site Tokatçı diyor ( yanılma ihtimalim elbette var )
Forumda tartışan bilge ve Recep nickli iki kişi bence aynı amaca hizmet veren iyi ve kötü polisi oynayan site elemanlarıdır.
Bu kafayla iyi yaşamışsın sen bugüne kadar 😀Siteye üye olmadım şahsi görüşüm ve tecrübem site Tokatçı diyor ( yanılma ihtimalim elbette var )
Forumda tartışan bilge ve Recep nickli iki kişi bence aynı amaca hizmet veren iyi ve kötü polisi oynayan site elemanlarıdır.
Zoruna mı gitti yeğenim .Bu kafayla iyi yaşamışsın sen bugüne kadar 😀
Amca sen kumardan beyni yakmışsın sana diyim 😀Zoruna mı gitti yeğenim .
Gerçekler acıtır.Sen de haklısın ciğerim.
Osmann min iki maksimum beş katı kaybederse yatırdıgını kazanırsan beş katı 1217 tl geldi freespn de onu yatırcam kazanırsa m beş katı 6 bin TL çekiyorum kaybederse m 1217 tl mi alıyorumYatırdığı tutar kaç katı çevrim yaptın
1.10 başlıcam risk alamamOsmann min iki maksimum beş katı kaybederse yatırdıgını kazanırsan beş katı 1217 tl geldi freespn de onu yatırcam kazanırsa m beş katı 6 bin TL çekiyorum kaybederse m 1217 tl mi alıyorum
Yok kanka sabitlerler benim 2.500 sabitlediDeneme bonusun çevrim şartı var mıydı yoksa 2500 yap cekmiydi direkt bilgisi olan
Direkt 2500 yapınca 2500 yatır çek miYok kanka sabitlerler benim 2.500 sabitledi
Evet öyle anladım bendeDirekt 2500 yapınca 2500 yatır çek mi
Çeviri yaparım osman gateste rush da sweet te gelirse 6 bin gelmezse paramı1.10 başlıcam risk alamam