1 katiYatırdığı tutar kaç katı çevrim yaptın
1 katiYatırdığı tutar kaç katı çevrim yaptın
Ana para çevirimi var bir kat beş 6 bin ne yaparsan çekersin freespn iki bin TL verdi diyelim sen iki bin TL yatırıyor sun becerir sen ön bin TL alıyon yapamaz kaybedersen paranı alıyon güle güle diyorlar sanaDirekt 2500 yapınca 2500 yatır çek mi
Bonusun çevrim şartı var mı 2500 oldu şuan tekte 10 kat cevir olayı var mi onu merak ettimAna para çevirimi var bir kat beş 6 bin ne yaparsan çekersin freespn iki bin TL verdi diyelim sen iki bin TL yatırıyor sun becerir sen ön bin TL alıyon yapamaz kaybedersen paranı alıyon güle güle diyorlar sana
Dostlar bonusun çevrimi şöyle şimdi 2500 yatırım geri cekicen 2500 kalan anaparayi da tek katı çevirip minimum 2 Max 5 katı cekicen tombet telegram bonusu gibiBonusun çevrim şartı var mı 2500 oldu şuan tekte 10 kat cevir olayı var mi onu merak ettim
Yok ,sabitliyilar zaten sonra yatirimBonusun çevrim şartı var mı 2500 oldu şuan tekte 10 kat cevir olayı var mi onu merak ettim
Ödeme yapıyormunarkadailar diyeceğim ama birçok kişi yaptığını söylüyor beşge talebi varmı?Ama ödeme potansiyeli göremedim sitede
Sabitleme yapmadı bende kusurat duruyorYok ,sabitliyilar zaten sonra yatirim
Yok yatır iki bin beş yüz tl canlıya yaz önce yatırım yapacagım deneme bonusu aldım parayı askıya alcanız mı alırsa askıya iki bin beş yüz tl tek katı çeviri yaparsan beş katı çekersin 12 bin 500 tl kaybedersen paranı alırsın yapamazsan çeviri biterse bin bin beş tl ana para freespn kaAmcı toplam 4-5 bin çek çünki hazırda 2500 tl freespn kaAmcı paran varBonusun çevrim şartı var mı 2500 oldu şuan tekte 10 kat cevir olayı var mi onu merak ettim
Ben 2500 olduğu için sabitlerler oyundan atip max katiyaSabitleme yapmadı bende kusurat duruyor
Çeviri yapmadan önce bonusu çekebiliriz mi sonra ana parayla devamYok yatır iki bin beş yüz tl canlıya yaz önce yatırım yapacagım deneme bonusu aldım parayı askıya alcanız mı alırsa askıya iki bin beş yüz tl tek katı çeviri yaparsan beş katı çekersin 12 bin 500 tl kaybedersen paranı alırsın yapamazsan çeviri biterse bin bin beş tl ana para freespn kaAmcı toplam 4-5 bin çek çünki hazırda 2500 tl freespn kaAmcı paran var
Valla zannetmiyorum dost ödeme alanları tanımıyorumÖdeme yapıyormunarkadailar diyeceğim ama birçok kişi yaptığını söylüyor beşge talebi varmı?
Olmaz yazık edersin parana önce parayı çevir sonra canlıya bağlan talep et en basit ne yaparsın biliyonmu iki bin beş yüz TL'den beşer TL'den beş yüz çeviri yapar 250 gates 250 sweet oyuna alırsa güzel o kazançları topla 3_4 bin verdi diyelim 2500 freespn de alır topla 6500 - 7000 bin çekersin beş yüz bin TL ver bana roll atarsın yeter bende sınra kazanırsam sana roll atarımÇeviri yapmadan önce bonusu çekebiliriz mi sonra ana parayla devam
Ödeme alan tanıdık arkadaşlar ss atarsa sevinirim dostlar taklaya gelmeyelim
Yatırdığın gibi oynamadan direkt çek yatirdigin tutariYatirdigin gibi direk cekemiyoz mu bonusu sonra ana parayla devam