- 416
- 128
- 43
rezalet fikirleriniz var haberiniz olsun
E sende site elemanısın zaten neyin peşindesin hala?ben açtım konuyu çünkü anlaşıldı sende metaliksizsin .d.d.d
Kanka benim soruma cevap verir misinevet reis valla millet inanmıyor kuruşu yok milleti kandırıyopr burda
Konu boşu boşuna ana sayfayı meşgul ediyor yatırayım diye bir şey demedim, kapatılmalı.E tamam yatırma o zaman. Bu kadar konuşacak bir şey yok
yok moruk çamur oKanka benim soruma cevap verir misin
Bu da yeni mi çıktı ana sayfayı meşgule ediyor kapatılmalı ne demek ya başka sallıcak birşey bulamadınız mı ajahahahahKonu boşu boşuna ana sayfayı meşgul ediyor yatırayım diye bir şey demedim, kapatılmalı.
sanırım biraz daha bekleyelimBu site dolandıeıcı mı deüiş mı şimdi anlamasım ya
Madem öyle değilsin 120 adet mesajın var ölümüne neden bu siteyi savunuyorsunben açtım konuyu çünkü anlaşıldı sende metaliksizsin .d.d.d
Ulan yatırıcam da 2 tane lavuk suan beni korkuttu sitedenAgalar forumdan beni tanıyan selamim sabahım olan dostlar ödeme alan olursa haber etsin
Kral çevre yolu falan varmı yakınlarda yola çık tırcı dayılar vardır iste onlardan1 k nerden bulaç'a m
Muhamet yatır löderlerse bende yatıraçam kardaş beklemedeyizUlan yatırıcam da 2 tane lavuk suan beni korkuttu siteden
Neden hünah keçisi benim 😂😂😂Muhamet yatır löderlerse bende yatıraçam kardaş beklemedeyiz
Yok be kardaş maaşı yedık rezil kepaze etik kendimizi.... Allah belmaızı verdi bu ay 80 kKral çevre yolu falan varmı yakınlarda yola çık tırcı dayılar vardır iste onlardan
Birader dün site hakkında şikayet açıldı boşuna konuşmuyoruz demek ki değil mi?Bu da yeni mi çıktı ana sayfayı meşgule ediyor kapatılmalı ne demek ya başka sallıcak birşey bulamadınız mı ajahahahah