Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotrun Deneme Bonusu

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,514
38,604
113
Valla ne zarar ne kar oldu yatirdigim 2500 ü çektim kalan 2500 ü 5 kat yapamadigim için çekemedim. Oyalandim sadece
HahaqhahayagagagagagaagagGGGagggagzgsgsgsgagagssAagagagagga aynısı bana dün oldu 1049 lira yapmıştım arkadaş sağ olsun yardımcı oldu yatırdım 1049'u çektim 1.000 lira olarak gönderdi 1050 yatırmıştım 50 lira da zarardayım🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kinx27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
693
225
63
HahaqhahayagagagagagaagagGGGagggagzgsgsgsgagagssAagagagagga aynısı bana dün oldu 1049 lira yapmıştım arkadaş sağ olsun yardımcı oldu yatırdım 1049'u çektim 1.000 lira olarak gönderdi 1050 yatırmıştım 50 lira da zarardayım🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Başkanım merhaba yine son sürat eylemler desin kapitalistleri yangına vermişsin bubarada bayraminj naçizane dileklerimle kutluyorum başkanım emperyalist kumarhane sahiplerrine ayarı ver senden hızlısı gölgesine kovalıyor cadde de son sürat baskanim tebrikler bu siteye kefilsen atak para başkanım

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,514
38,604
113
Başkanım merhaba yine son sürat eylemler desin kapitalistleri yangına vermişsin bubarada bayraminj naçizane dileklerimle kutluyorum başkanım emperyalist kumarhane sahiplerrine ayarı ver senden hızlısı gölgesine kovalıyor cadde de son sürat baskanim tebrikler bu siteye kefilsen atak para başkanım
Kefilim sıkıntı yok ödüyor da Bizimkini ödedi de yatırdığımız parayı kaybettiriyor 5 kat çevrimdiyor Dün arkadaştan aldık 50 lira zarara çektik