- 19
- 5
- 3
Hiç yatırım yapmadım direk çekim verdim geldi sağolsunlar Bayram bayram ilaç geldi....
CiddimisinHiç yatırım yapmadım direk çekim verdim geldi sağolsunlar Bayram bayram ilaç geldi....
Ss atHiç yatırım yapmadım direk çekim verdim geldi sağolsunlar Bayram bayram ilaç geldi....
YalanCiddimisin
HahaqhahayagagagagagaagagGGGagggagzgsgsgsgagagssAagagagagga aynısı bana dün oldu 1049 lira yapmıştım arkadaş sağ olsun yardımcı oldu yatırdım 1049'u çektim 1.000 lira olarak gönderdi 1050 yatırmıştım 50 lira da zarardayım🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Valla ne zarar ne kar oldu yatirdigim 2500 ü çektim kalan 2500 ü 5 kat yapamadigim için çekemedim. Oyalandim sadece
Çekim geldi mi pekiValla ne zarar ne kar oldu yatirdigim 2500 ü çektim kalan 2500 ü 5 kat yapamadigim için çekemedim. Oyalandim sadece
Bizimkini niye odemedievet 2.5 yatırıp direkt 2.5 çektim, o da gelince kalan 2.5'u 6 yaptım onu da çektim gönderdiler. sanırım kural değişikliğinden önce aldığım için 5 kat yap demediler. site ödüyor sıkıntı yok yani
Yatirimli daha min max7500 ayağı vrSon spınde bonusa girdı 2500 oldu
Yav ihanet kasa siteBizimkini niye odemedi
Ödeme yapıyor sonuçta zevkine takılırız kaybetcek bişey yokYatirimli daha min max7500 ayağı vr
Çekim yaparsan ayıktir kralÖdeme yapıyor sonuçta zevkine takılırız kaybetcek bişey yok
Muro bile çekmişÇekim yaparsan ayıktir kral
Allah AllahMuro bile çekmiş
Başkanım merhaba yine son sürat eylemler desin kapitalistleri yangına vermişsin bubarada bayraminj naçizane dileklerimle kutluyorum başkanım emperyalist kumarhane sahiplerrine ayarı ver senden hızlısı gölgesine kovalıyor cadde de son sürat baskanim tebrikler bu siteye kefilsen atak para başkanımHahaqhahayagagagagagaagagGGGagggagzgsgsgsgagagssAagagagagga aynısı bana dün oldu 1049 lira yapmıştım arkadaş sağ olsun yardımcı oldu yatırdım 1049'u çektim 1.000 lira olarak gönderdi 1050 yatırmıştım 50 lira da zarardayım🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kefilim sıkıntı yok ödüyor da Bizimkini ödedi de yatırdığımız parayı kaybettiriyor 5 kat çevrimdiyor Dün arkadaştan aldık 50 lira zarara çektikBaşkanım merhaba yine son sürat eylemler desin kapitalistleri yangına vermişsin bubarada bayraminj naçizane dileklerimle kutluyorum başkanım emperyalist kumarhane sahiplerrine ayarı ver senden hızlısı gölgesine kovalıyor cadde de son sürat baskanim tebrikler bu siteye kefilsen atak para başkanım
Kahrolası Kar a ne gecemek zaten biz başkanımKefilim sıkıntı yok ödüyor da Bizimkini ödedi de yatırdığımız parayı kaybettiriyor 5 kat çevrimdiyor Dün arkadaştan aldık 50 lira zarara çektik
Yalan atma yatırım yapmadan çekim yaptirmiyorHiç yatırım yapmadım direk çekim verdim geldi sağolsunlar Bayram bayram ilaç geldi....