Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling snnemre | Sponsor Başkan 💎 Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,557
4,010
113
Yok kurudu maç olmucak gibi. Neyse nasıl yapalım arkadaşlar kasa 10500 bi adet de bekleyen kupon var 3 bin veriyor. 3. Adımda ödül verdiğim arkadaşlar beklesin bekleyen kupon gelirse onu dağıtalım o arkadaşlara onun haricinde
@RamizAmca @elysion123 @alkansglm @fearjr1992 takip eden atladığım birisi var mı dostlar haylan abi istemedi fearı ekledim onun yerine

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,338
33,774
113
Kanka günde 850 kere para istemenden bıktım cevap vermedim anlarsın dedim anlamadın üstüne bildirim yaptım , belki anlarsın diye yine anlamadın, param yok dedim yine anlamadın , üstüne gardaş ben DM atılıp para istenilmesinden hoşlanmıyorum dedim , aradan beş dakika geçti neyse 1k varmı dedin beni alıntılama engelle geç kimsenin keyfiyle uğraşamam 😂
3 gün önce olanı böyle ballandıra ballandıra burda yazıyorsun ya ne garip bi adammışsın valla bak işine bu saatten sonra sen beni şikayet etmene rağmen bi konuda etiket attın salça varmı yazdın iban attın direk Kamil biz bir şey mi dedik sonra aynı gece 60k çekim yapıp bir dost 500 attı kodlar ile 5k yapıp padişaha atıp 60 çektik yazmayı biliyorsun hayasız adam.

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,033
8,096
113
Yok kurudu maç olmucak gibi. Neyse nasıl yapalım arkadaşlar kasa 10500 bi adet de bekleyen kupon var 3 bin veriyor. 3. Adımda ödül verdiğim arkadaşlar beklesin bekleyen kupon gelirse onu dağıtalım o arkadaşlara onun haricinde
@RamizAmca @elysion123 @alkansglm @fearjr1992 takip eden atladığım birisi var mı dostlar haylan abi istemedi fearı ekledim onun yerine
Tebrikler kardeşim

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,338
33,774
113
Kesene bereket dostum uygun gördüysen teşekkürler

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,557
4,010
113
Atladığım birisi varsa yazsın

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,859
17,766
113
Emre kupon nerde ?

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,224
3,179
113
kesene bereket gardaşım

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
3 gün önce olanı böyle ballandıra ballandıra burda yazıyorsun ya ne garip bi adammışsın valla bak işine bu saatten sonra sen beni şikayet etmene rağmen bi konuda etiket attın salça varmı yazdın iban attın direk Kamil biz bir şey mi dedik sonra aynı gece 60k çekim yapıp bir dost 500 attı kodlar ile 5k yapıp padişaha atıp 60 çektik yazmayı biliyorsun hayasız adam.
Tamam birdahakine siteye yatırım yaparım çekmem mutlu olursun sensin kral sensin valla sensin Allah'a emanet adamın konusunu kirletmeyelim

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,752
4,474
113
tebrikler dostum kesene bereket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...