- 24,048
- 8,143
- 113
Bu uruguay herkesi yatırdı bugün😏😏@snnemre oynarken son adimi insallah bulasmaz.uruguaya dedm gecmis olsn gtti bu kupon gardasm
Bu uruguay herkesi yatırdı bugün😏😏@snnemre oynarken son adimi insallah bulasmaz.uruguaya dedm gecmis olsn gtti bu kupon gardasm
3 gün önce olanı böyle ballandıra ballandıra burda yazıyorsun ya ne garip bi adammışsın valla bak işine bu saatten sonra sen beni şikayet etmene rağmen bi konuda etiket attın salça varmı yazdın iban attın direk Kamil biz bir şey mi dedik sonra aynı gece 60k çekim yapıp bir dost 500 attı kodlar ile 5k yapıp padişaha atıp 60 çektik yazmayı biliyorsun hayasız adam.Kanka günde 850 kere para istemenden bıktım cevap vermedim anlarsın dedim anlamadın üstüne bildirim yaptım , belki anlarsın diye yine anlamadın, param yok dedim yine anlamadın , üstüne gardaş ben DM atılıp para istenilmesinden hoşlanmıyorum dedim , aradan beş dakika geçti neyse 1k varmı dedin beni alıntılama engelle geç kimsenin keyfiyle uğraşamam 😂
Tebrikler kardeşimYok kurudu maç olmucak gibi. Neyse nasıl yapalım arkadaşlar kasa 10500 bi adet de bekleyen kupon var 3 bin veriyor. 3. Adımda ödül verdiğim arkadaşlar beklesin bekleyen kupon gelirse onu dağıtalım o arkadaşlara onun haricinde
@RamizAmca @elysion123 @alkansglm @fearjr1992 takip eden atladığım birisi var mı dostlar haylan abi istemedi fearı ekledim onun yerine
Kesene bereket dostum uygun gördüysen teşekkürlerYok kurudu maç olmucak gibi. Neyse nasıl yapalım arkadaşlar kasa 10500 bi adet de bekleyen kupon var 3 bin veriyor. 3. Adımda ödül verdiğim arkadaşlar beklesin bekleyen kupon gelirse onu dağıtalım o arkadaşlara onun haricinde
@RamizAmca @elysion123 @alkansglm @fearjr1992 takip eden atladığım birisi var mı dostlar haylan abi istemedi fearı ekledim onun yerine
Valla mıÖdül alan arkadaşlar bu kupon gelirse 500er lira da size verelim
Yaa Hakkkk
Ekli dosyayı görüntüle 918596
Emre kupon nerde ?Yok kurudu maç olmucak gibi. Neyse nasıl yapalım arkadaşlar kasa 10500 bi adet de bekleyen kupon var 3 bin veriyor. 3. Adımda ödül verdiğim arkadaşlar beklesin bekleyen kupon gelirse onu dağıtalım o arkadaşlara onun haricinde
Geldi geldiiiEmre kupon nerde ?
kesene bereket gardaşımYok kurudu maç olmucak gibi. Neyse nasıl yapalım arkadaşlar kasa 10500 bi adet de bekleyen kupon var 3 bin veriyor. 3. Adımda ödül verdiğim arkadaşlar beklesin bekleyen kupon gelirse onu dağıtalım o arkadaşlara onun haricinde
Tamam birdahakine siteye yatırım yaparım çekmem mutlu olursun sensin kral sensin valla sensin Allah'a emanet adamın konusunu kirletmeyelim3 gün önce olanı böyle ballandıra ballandıra burda yazıyorsun ya ne garip bi adammışsın valla bak işine bu saatten sonra sen beni şikayet etmene rağmen bi konuda etiket attın salça varmı yazdın iban attın direk Kamil biz bir şey mi dedik sonra aynı gece 60k çekim yapıp bir dost 500 attı kodlar ile 5k yapıp padişaha atıp 60 çektik yazmayı biliyorsun hayasız adam.
Bol şanslar3. Adımda Ödül alan arkadaşlar bu kupon gelirse 500er lira da size verelim
Yaa Hakkkk
tebrikler dostum kesene bereketYok kurudu maç olmucak gibi. Neyse nasıl yapalım arkadaşlar kasa 10500 bi adet de bekleyen kupon var 3 bin veriyor. 3. Adımda ödül verdiğim arkadaşlar beklesin bekleyen kupon gelirse onu dağıtalım o arkadaşlara onun haricinde
Doğru kirletmeye gerek yok hadi hayırlı sabahlarTamam birdahakine siteye yatırım yaparım çekmem mutlu olursun sensin kral sensin valla sensin Allah'a emanet adamın konusunu kirletmeyelim
attım kankaEmre kupon nerde ?
bol sans3. Adımda Ödül alan arkadaşlar bu kupon gelirse 500er lira da size verelim
Yaa Hakkkk