Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Stncl / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
bu maçlarla iş olmazda ufaktan yukseltırsem olur belkı bıseyler uruguay ılkyarı 1.5 ms 2.5 olurda gerısını salladım

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
O suevimi ne var takimin ismine bak 😁 ev yener gibi dep asiri kati savunmaci 0.0 biterse sasirma
100lukte lanus macından gelırse ıkı kuponda sıkıntı etmez gelırde lanus atargıbı duruyo ama bellıde olmaz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,763
62,684
113
@Hayatindibi naber bizi siklemiyon artık parayımı buldun canom
Kardes oncelikle seviyeli konusmani rica edecegim.ve ben sana gerekli aciklamayi yaptim.ayrica bana 2 defa 40 ve 50 olmak uzere sans parasi attigini ve geri vermek istegimi sana ilettim 2 defa ama bana hesap bilgilerini vermedin hesap bilgisi istedigim msjima kalp atarak cvp verdin.ben karsilikli saygi olmayan arkadasliklari surdurmuyorum.umarim yeterince acik yazmisimdir.tekrar yaziyorum hesap bilgilerini at dmden atayim parani.benim icin once arkadaslik ve samimiyet gelir para bugun vardir yarin yoktur.ben parayi buldugum zaman mutlaka degerlendiririm 3. Gun para olmaz bende.yani parayi bulup havalara girmem soz konusu olamaz.beni taniyor olsan o sekilde cumle kurmazdin zaten.

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
Kardes oncelikle seviyeli konusmani rica edecegim.ve ben sana gerekli aciklamayi yaptim.ayrica bana 2 defa 40 ve 50 olmak uzere sans parasi attigini ve geri vermek istegimi sana ilettim 2 defa ama bana hesap bilgilerini vermedin hesap bilgisi istedigim msjima kalp atarak cvp verdin.ben karsilikli saygi olmayan arkadasliklari surdurmuyorum.umarim yeterince acik yazmisimdir.tekrar yaziyorum hesap bilgilerini at dmden atayim parani.benim icin once arkadaslik ve samimiyet gelir para bugun vardir yarin yoktur.ben parayi buldugum zaman mutlaka degerlendiririm 3. Gun para olmaz bende.yani parayi bulup havalara girmem soz konusu olamaz.beni taniyor olsan o sekilde cumle kurmazdin zaten.
:)forumdada gergınlık bıtmıyo:d

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
lanus lanus yaktın bızı