Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Stncl / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
gelırde erken gelse barı yoksa maç kalmıycak

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
suan gelmelerı lazım da bu sıralar ısler kesat :D

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
korner falan açsa su betcolar hıcbısey yokkı ark saçma sapan sıte

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
water maçında 74e kadar gelmesse dahada gelmez

Fighter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,815
1,117
113
Bak iste senin kisiligin bu iste bu yuzdn seninle muhattap olmam.bunu yapacagini bildigim icin o parayi geri atma istegindeydim.neyse gun gelir devran doner bu laflarini hatilaman gerekibilir.allah carsina gore pazar versin
@Shellac @Daimon geçen gün ben para istiyorum diye şikayet etmişti. Bu arkadaş önce kendini düzeltsin de milleti sonra şikayet etsin.

Fighter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,815
1,117
113
Kardes oncelikle seviyeli konusmani rica edecegim.ve ben sana gerekli aciklamayi yaptim.ayrica bana 2 defa 40 ve 50 olmak uzere sans parasi attigini ve geri vermek istegimi sana ilettim 2 defa ama bana hesap bilgilerini vermedin hesap bilgisi istedigim msjima kalp atarak cvp verdin.ben karsilikli saygi olmayan arkadasliklari surdurmuyorum.umarim yeterince acik yazmisimdir.tekrar yaziyorum hesap bilgilerini at dmden atayim parani.benim icin once arkadaslik ve samimiyet gelir para bugun vardir yarin yoktur.ben parayi buldugum zaman mutlaka degerlendiririm 3. Gun para olmaz bende.yani parayi bulup havalara girmem soz konusu olamaz.beni taniyor olsan o sekilde cumle kurmazdin zaten.
@Baikal1 bana atsın senin paramı madem bu kadar istekli 😂😂

Fighter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,815
1,117
113
@Hayatindibi naber bizi siklemiyon artık parayımı buldun canom
Senin yaptığında doğru değil. Bana ilkin şans parası kendin attın. 2. Sinde sözün vardı atmadin ama millete gelince istemeden de atıyorsun vala helal olsun davranışlarınıza hayranım 😂😂😂 gülüyorum sadece 😂😂😂

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,206
62,904
113
@Shellac @Daimon geçen gün ben para istiyorum diye şikayet etmişti. Bu arkadaş önce kendini düzeltsin de milleti sonra şikayet etsin.
Sen sus.her konunun altina gelip sigara parasi isteyen sensin.ben oyle bisay yaptiysam benim sana yaptigim gibi yapsin yonetime bildirsin yonetim geregini yapar.sen 2 gun kafa dinledin ama degisen bisey olmamis 😁