- 8,493
- 8,210
- 113
harbı ne adamsınız yaBenim kişiligim senin ki gibi parayla degil cano sadakam olsun konuyu uzatmıyalım seninde ne oldugunu anladık para atınca kralız atmayınca neyse hayde bb
harbı ne adamsınız yaBenim kişiligim senin ki gibi parayla degil cano sadakam olsun konuyu uzatmıyalım seninde ne oldugunu anladık para atınca kralız atmayınca neyse hayde bb
Evin orani cok guzeldi river macinda atmis.boston macida 1.1 olmus 1er gole isin tmmçok veren kuponlar yatıyo yukselmemızı gecıktırıyo yoksa batmam kolay kolayda
Bosver kardes roum yapmiyorum ben daha.saldim onuharbı ne adamsınız ya![]()
aynenEvin orani cok guzeldi river macinda atmis.boston macida 1.1 olmus 1er gole isin tmm
O watere ev 1.5 ust bnde oynadim ama kombin kupondasuan gelmelerı lazım da bu sıralar ısler kesat![]()
Aha sadece ona kaldin boston atmissuan gelmelerı lazım da bu sıralar ısler kesat![]()
benımkı normal 1.5 da bı gol daha gelır kım atar bılmem genelde 11 oluo ama bellı olmazO watere ev 1.5 ust bnde oynadim ama kombin kuponda
kasanda varsa 3.5 dene bostondan bıtane daha gelırAha sadece ona kaldin boston atmis
Para yok be 12 lira vardi onunla bomba bi kombin yaptimkasanda varsa 3.5 dene bostondan bıtane daha gelır
Para yok be 12 lira vardi onunla bomba bi kombin yaptim
85 oldu gol yokwater maçında 74e kadar gelmesse dahada gelmez
Olmadi gecmis olsunwater maçında 74e kadar gelmesse dahada gelmez
@Shellac @Daimon geçen gün ben para istiyorum diye şikayet etmişti. Bu arkadaş önce kendini düzeltsin de milleti sonra şikayet etsin.Bak iste senin kisiligin bu iste bu yuzdn seninle muhattap olmam.bunu yapacagini bildigim icin o parayi geri atma istegindeydim.neyse gun gelir devran doner bu laflarini hatilaman gerekibilir.allah carsina gore pazar versin
@Baikal1 bana atsın senin paramı madem bu kadar istekli 😂😂Kardes oncelikle seviyeli konusmani rica edecegim.ve ben sana gerekli aciklamayi yaptim.ayrica bana 2 defa 40 ve 50 olmak uzere sans parasi attigini ve geri vermek istegimi sana ilettim 2 defa ama bana hesap bilgilerini vermedin hesap bilgisi istedigim msjima kalp atarak cvp verdin.ben karsilikli saygi olmayan arkadasliklari surdurmuyorum.umarim yeterince acik yazmisimdir.tekrar yaziyorum hesap bilgilerini at dmden atayim parani.benim icin once arkadaslik ve samimiyet gelir para bugun vardir yarin yoktur.ben parayi buldugum zaman mutlaka degerlendiririm 3. Gun para olmaz bende.yani parayi bulup havalara girmem soz konusu olamaz.beni taniyor olsan o sekilde cumle kurmazdin zaten.
Senin yaptığında doğru değil. Bana ilkin şans parası kendin attın. 2. Sinde sözün vardı atmadin ama millete gelince istemeden de atıyorsun vala helal olsun davranışlarınıza hayranım 😂😂😂 gülüyorum sadece 😂😂😂@Hayatindibi naber bizi siklemiyon artık parayımı buldun canom
Sen sus.her konunun altina gelip sigara parasi isteyen sensin.ben oyle bisay yaptiysam benim sana yaptigim gibi yapsin yonetime bildirsin yonetim geregini yapar.sen 2 gun kafa dinledin ama degisen bisey olmamis 😁