Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Stncl / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Baikal1

✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,601
4,973
113
Kardes oncelikle seviyeli konusmani rica edecegim.ve ben sana gerekli aciklamayi yaptim.ayrica bana 2 defa 40 ve 50 olmak uzere sans parasi attigini ve geri vermek istegimi sana ilettim 2 defa ama bana hesap bilgilerini vermedin hesap bilgisi istedigim msjima kalp atarak cvp verdin.ben karsilikli saygi olmayan arkadasliklari surdurmuyorum.umarim yeterince acik yazmisimdir.tekrar yaziyorum hesap bilgilerini at dmden atayim parani.benim icin once arkadaslik ve samimiyet gelir para bugun vardir yarin yoktur.ben parayi buldugum zaman mutlaka degerlendiririm 3. Gun para olmaz bende.yani parayi bulup havalara girmem soz konusu olamaz.beni taniyor olsan o sekilde cumle kurmazdin zaten.
Ne saygıslıgımızı gördün cano söylede bilelim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,938
62,745
113
Ne saygıslıgımızı gördün cano söylede bilelim
Onunda aciklamasini yaptim kardes sana surekli aciklama yapicak deilim.normalde o 2 parayi sans parasi olarak attiginnicin geri atmam gerekmez ama istemem ben.geri atmazsam rahat edemem yaz ozelden payfix iban yada papara atayim parani.

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
Onunda aciklamasini yaptim kardes sana surekli aciklama yapicak deilim.normalde o 2 parayi sans parasi olarak attiginnicin geri atmam gerekmez ama istemem ben.geri atmazsam rahat edemem yaz ozelden payfix iban yada papara atayim parani.
:) kanka uzatılacak konular deıl bsverın gıtsın

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
ah ulan lanus ahD:

Baikal1

✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,601
4,973
113
İlk atıgım şans parası degildi sen ısrar edince attım
İkincisi şans parasıydı
Sen para ile arkadaşlık yapıyorsan sadakam olsun cano

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
gelırse komple atacam gelırse cekerız

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
water 2de kalır uruguayda 3.5 olabılır

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,938
62,745
113
İlk atıgım şans parası degildi sen ısrar edince attım
İkincisi şans parasıydı
Sen para ile arkadaşlık yapıyorsan sadakam olsun cano
Bak iste senin kisiligin bu iste bu yuzdn seninle muhattap olmam.bunu yapacagini bildigim icin o parayi geri atma istegindeydim.neyse gun gelir devran doner bu laflarini hatilaman gerekibilir.allah carsina gore pazar versin

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
çok veren kuponlar yatıyo yukselmemızı gecıktırıyo yoksa batmam kolay kolayda

Baikal1

✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,601
4,973
113
Bak iste senin kisiligin bu iste bu yuzdn seninle muhattap olmam.bunu yapacagini bildigim icin o parayi geri atma istegindeydim.neyse gun gelir devran doner bu laflarini hatilaman gerekibilir.allah carsina gore pazar versin
Benim kişiligim senin ki gibi parayla degil cano sadakam olsun konuyu uzatmıyalım seninde ne oldugunu anladık para atınca kralız atmayınca neyse hayde bb