Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Stncl / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,206
62,906
113
Senin yaptığında doğru değil. Bana ilkin şans parası kendin attın. 2. Sinde sözün vardı atmadin ama millete gelince istemeden de atıyorsun vala helal olsun davranışlarınıza hayranım 😂😂😂 gülüyorum sadece 😂😂😂
Uyanik gecinenlere para atmiyorum ben.her konuda milletten para istiyorsun sadece her konuda yapiyosun aynisini.kac tane etkinligin var?sen benimle boy olcusmeye kalkarsan benimle yarisamazsin.isine bak

Fighter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,815
1,117
113
Sen sus.her konunun altina gelip sigara parasi isteyen sensin.ben oyle bisay yaptiysam benim sana yaptigim gibi yapsin yonetime bildirsin yonetim geregini yapar.sen 2 gun kafa dinledin ama degisen bisey olmamis 😁
Sigara parası istediğimi göster bakalım. Ulan ne yalancı herifsin sen ya. Yaşça benden büyüksün bildiğim kadarıyla ama zeka yaşın 8 😂

Fighter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,815
1,117
113
Uyanik gecinenlere para atmiyorum ben.her konuda milletten para istiyorsun sadece her konuda yapiyosun aynisini.kac tane etkinligin var?sen benimle boy olcusmeye kalkarsan benimle yarisamazsin.isine bak
Boy ölçüsen mi var. Ne dediğini bil önce