- 74,435
- 39,549
- 113
Eyvallah Kral Kusura bakma ben bana yazdığını zannettim bir anda gevşekliği sevmemYok la @metings
Eyvallah Kral Kusura bakma ben bana yazdığını zannettim bir anda gevşekliği sevmemYok la @metings
sana demedi loHe ona bir şey diyemem Makara kukara yaparız Tamam böyle hani muhabbetimiz olduğu adama iş koyarız ama farklı yere gittiği zaman parası bir yana beni bilen biliyor
Tamam kusura bakma dedim zaten Lan bir an kaynar sular başımdan aşağı döküldü karakterimde öyle bir şey yok öyle adama da zaten uyuz olurum Metin de makarasında zaten çocuk değil ki o dasana demedi lo
Sana demedim dost ama haksızmıyım o konuda?Eyvallah Kral Kusura bakma ben bana yazdığını zannettim bir anda gevşekliği sevmem
tamam la dovseydin😂😂Tamam kusura bakma dedim zaten Lan bir an kaynar sular başımdan aşağı döküldü karakterimde öyle bir şey yok öyle adama da zaten uyuz olurum Metin de makarasında zaten çocuk değil ki o da
O konuda haklısın bir şey demem de ama o da makarasında emin ol Metin'in burada kimse sevmez buna emin ol Belki beni de yönetime bildiriyordu arada bir uyuz olduğu dönemler olmuştur Ama hiçbir yanlışını bana karşı görmedim bugüne kadar ne bileyim o yüzden Metin kitlensem bile bana yakın kaç kere kitlendim ona ama sevdiğimden işte yanına uğrayıp bir çay içmedim onunSana demedim dost ama haksızmıyım o konuda?
Saplaar gecersn ii bilirz kadirgali 😂Eyvallah Kral Kusura bakma ben bana yazdığını zannettim bir anda gevşekliği sevmem
İşe gıdıyom trafık var muro boşverO konuda haklısın bir şey demem de ama o da makarasında emin ol Metin'in burada kimse sevmez buna emin ol Belki beni de yönetime bildiriyordu arada bir uyuz olduğu dönemler olmuştur Ama hiçbir yanlışını bana karşı görmedim bugüne kadar ne bileyim o yüzden Metin kitlensem bile bana yakın kaç kere kitlendim ona ama sevdiğimden işte yanına uğrayıp bir çay içmedim onun
Yok be dost tamam makara felanda bu hayatı çok kasmamak lazım ama abartmadan aqO konuda haklısın bir şey demem de ama o da makarasında emin ol Metin'in burada kimse sevmez buna emin ol Belki beni de yönetime bildiriyordu arada bir uyuz olduğu dönemler olmuştur Ama hiçbir yanlışını bana karşı görmedim bugüne kadar ne bileyim o yüzden Metin kitlensem bile bana yakın kaç kere kitlendim ona ama sevdiğimden işte yanına uğrayıp bir çay içmedim onun
Metin Hayırlı işlerin olsun kralİşe gıdıyom trafık var muro boşver
He walla ya uykumuz geliyo artikNeyse ben şu ödül gelsin ödülleri dağıtayım Hayırlı sabahlarınız olsun konuyu dağıtmayalım zaten dağılacağı kadar dağıldı
onune bak kaza yapacan trenle saka olmaz🤣🤣Saplaar gecersn ii bilirz kadirgali 😂
Ben uyumam sizin ödülleri dağıtayım Birazdan bir arkadaşın yanına uğrayacağım Sonra gelirim buraya artık uyursam uyurum uyurmazsam kovalamaya devamHe walla ya uykumuz geliyo artik
Bu ne ki makinist mi Harbidenonune bak kaza yapacan trenle saka olmaz🤣🤣
eli kulagindadirNeyse ben şu ödül gelsin ödülleri dağıtayım Hayırlı sabahlarınız olsun konuyu dağıtmayalım zaten dağılacağı kadar dağıldı
Kornalari basa basa tam gaz gidiom dayi onume geleni bicerinm 😂onune bak kaza yapacan trenle saka olmaz🤣🤣
O tren mi Kullanıyor harbideneli kulagindadir
valla ole diyor ki oguz yalan atmazBu ne ki makinist mi Harbiden
Muro ayipsana amk vallaBu ne ki makinist mi Harbiden