- 74,376
- 39,514
- 113
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂
VY be Hani saat Hani kablo
VY be Hani saat Hani kablo
Aynende oyleTebrikler kardeşim güle güle harca kimseye verme zorunluğun yok.. kod kovalayan adamsın işlerini hallet afiyet bal şeker olsun.
Ulan nerden aklına geldi abi gülme krizine girdimHani sana ödül verecek arkadaş Tgden ulaşmışta bize ağzına geleni saymışsınya Mert ol çık gel Ankara'ya birde yüzüme karşı et , arkadan laf konuşmak çok kolay o insan forumdan sevdiğim birisiydi bize salladın diye vazgeçti , hakkınıda vermiş senin iyi yapmış yazdığın şeyleri okudukça hep beraber güldük... Bu dünya böyledir zaten kimi beslersen zincirini koparır ilk o üstüne saldırır.
Haydaaa bunu yuttun mu harbıden kapat forumu gırme bıdahaBizim silahla falan işimiz olmaz şükür sadece zamanında çocuğuma küfür etmiştinya , karşına geçip birdaha etsene diye soracağım başka derdim yok neyse o gün gelince ben seni bulurum merak etme
Dedimya değmezsin zaman herşeyin ilacı elbet bir gün hesaplaşırız Murat beyKes biletini gel o zaman o günü niye bekliyorsun
Muro yav bırak gül geç@Metings1905 Ben burada olmazsam Sen benim adresi biliyorsun konum attırırsın bana ulaşırsın belki burada olmam arada girmiyorum ya geleceği tutar belki🤣
Sende aynı şekilde Ankara'ya yolun düşerse bana ulaş hiç problem değil.@Metings1905 Ben burada olmazsam Sen benim adresi biliyorsun konum attırırsın bana ulaşırsın belki burada olmam arada girmiyorum ya geleceği tutar belki🤣
O konum veremez tıpası yemez kimsenin karşısına çıkmaya sana inanıyorum ama o sanalcı veliaht@Metings1905 Ben burada olmazsam Sen benim adresi biliyorsun konum attırırsın bana ulaşırsın belki burada olmam arada girmiyorum ya geleceği tutar belki🤣
Seni de geldiğin yeri geri gönderirim ha Boş boş konuşma lan teneke onu da hakkını verdim O nasıl Benim hakkımı vermiş beni engelliyor teneke çocuksunuz oğlum hadi işine bak Benim ağzımı açtırma İlla küfür mü edeyim onu mu istiyorsun@fatih0638 adamsın kardeşim hakkını vermissin
Senın çocuğun mu var kaç yaşında kankaO konum veremez tıpası yemez kimsenin karşısına çıkmaya sana inanıyorum ama o sanalcı veliaht
Sende büyük teneke yok Muro sana attığım paralar haram olsun formun en büyük dilencisi MuroSeni de geldiğin yeri geri gönderirim ha Boş boş konuşma lan teneke onu da hakkını verdim O nasıl Benim hakkımı vermiş beni engelliyor teneke çocuksunuz oğlum hadi işine bak Benim ağzımı açtırma İlla küfür mü edeyim onu mu istiyorsun
Muro yav bırak gül geç
[/ Bunlar çete olmuş Bunların çeteleri Bana sökmez
En iyi bildiğiniz şey anaya avrada çoluğa çocuğa küfür etmek zaten edersiniz şaşırmamSeni de geldiğin yeri geri gönderirim ha Boş boş konuşma lan teneke onu da hakkını verdim O nasıl Benim hakkımı vermiş beni engelliyor teneke çocuksunuz oğlum hadi işine bak Benim ağzımı açtırma İlla küfür mü edeyim onu mu istiyorsun
Napcaksin sende mi küfür edeceksinSenın çocuğun mu var kaç yaşında kanka
O zaman seninle şöyle konuşayım işine bak uzatma pişman olursun Benim kaybedecek bir şeyim yokEn iyi bildiğiniz şey anaya avrada çoluğa çocuğa küfür etmek zaten edersiniz şaşırmam
Hasoo boku cikti he pasam yeter galiNapcaksin sende mi küfür edeceksin