Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Tekgol1 // Gelirse Kasa 1250 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,470
13,015
113
Hani sana ödül verecek arkadaş Tgden ulaşmışta bize ağzına geleni saymışsınya Mert ol çık gel Ankara'ya birde yüzüme karşı et , arkadan laf konuşmak çok kolay o insan forumdan sevdiğim birisiydi bize salladın diye vazgeçti , hakkınıda vermiş senin iyi yapmış yazdığın şeyleri okudukça hep beraber güldük... Bu dünya böyledir zaten kimi beslersen zincirini koparır ilk o üstüne saldırır.
Ulan nerden aklına geldi abi gülme krizine girdim

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,045
38,102
113
Bizim silahla falan işimiz olmaz şükür sadece zamanında çocuğuma küfür etmiştinya , karşına geçip birdaha etsene diye soracağım başka derdim yok neyse o gün gelince ben seni bulurum merak etme
Haydaaa bunu yuttun mu harbıden kapat forumu gırme bıdaha

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,376
39,514
113
@fatih0638 adamsın kardeşim hakkını vermissin
Seni de geldiğin yeri geri gönderirim ha Boş boş konuşma lan teneke onu da hakkını verdim O nasıl Benim hakkımı vermiş beni engelliyor teneke çocuksunuz oğlum hadi işine bak Benim ağzımı açtırma İlla küfür mü edeyim onu mu istiyorsun

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,470
13,015
113
Seni de geldiğin yeri geri gönderirim ha Boş boş konuşma lan teneke onu da hakkını verdim O nasıl Benim hakkımı vermiş beni engelliyor teneke çocuksunuz oğlum hadi işine bak Benim ağzımı açtırma İlla küfür mü edeyim onu mu istiyorsun
Sende büyük teneke yok Muro sana attığım paralar haram olsun formun en büyük dilencisi Muro

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
En iyi bildiğiniz şey anaya avrada çoluğa çocuğa küfür etmek zaten edersiniz şaşırmam

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,376
39,514
113
Neyse konuyu fazla uzattık ben biraz film izleyeyim gelirim birazdan neto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...