Marmaris i sadece coğrafi olarak biliyorum orda yerler bizi be kardeşimGelirsen 1 ay sonra sana Marmaris'te 4 yıldızlı otelde beleş tatil yaptırırım 3 gun
Çekim talebi başarıyla iletildi..Güzel rolling oldu 🤣
Totem yaptık o kadar 😎 tahirim dostum ağam paşamÇekim talebi başarıyla iletildi..
Gelin olum pahalı değil o kadarMarmaris i sadece coğrafi olarak biliyorum orda yerler bizi be kardeşim
Helal olsun abi tebrikler ihtiyar almadı bana yeter oAbi mesajlara tek tek baktım geriye dönüp herkes bakabilir zaten 3 çektim bilmiyorsunuz tersoyum
@egehandro
@Passion90 baştan sona takip etti herkese teşekkür ediyorum Gönül ister ki çok kazansak çok gelseydi ama durumlar çekim ortada hakkınızı helal edin
Sen ordamisinGelin olum pahalı değil o kadar
Saol koca yürekli adam 👑Abi mesajlara tek tek baktım geriye dönüp herkes bakabilir zaten 3 çektim biliyorsunuz tersoyum
@egehandro
@Passion90 baştan sona takip etti herkese teşekkür ediyorum Gönül ister ki çok kazansak çok gelseydi ama durumlar çekim ortada hakkınızı helal edin
Cebe minimum 10-15k koymadan gidemem kiGelin olum pahalı değil o kadar
Peçete lazimmiağladım
Yerlisiyiz kardeşim 7 kuşak boş yapmıyoruz gel sana tatil yaptırız diye, Marmaris değil ama datca tarafıSen ordamisin
eminmisin 😂😂😂😂Helal olsun abi tebrikler ihtiyar almadı bana yeter o
Kesen bereket dostimr bir umuttu bu umutta gittiAbi mesajlara tek tek baktım geriye dönüp herkes bakabilir zaten 3 çektim biliyorsunuz tersoyum
@egehandro
15K koymadan markete gidilmiyor zaten awCebe minimum 10-15k koymadan gidemem ki
Abi herşey benden seni dayım olarak tanitacam oteli denemeye geldi diyecem sen cebine sigara parası yol paranı köy gelCebe minimum 10-15k koymadan gidemem ki
İkisi de 4 oldu bir de4 oldu ya la . Tüm kasa 5 orandan basmak vardı