Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tolga1453 | Kasa 1080 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
Atmadık arkadaşım. Çünkü kimse seni sevmiyor hakkında iyi konuşmuyor o gün sana atacaktım iyiki de atmamışım . Diğerleri zaten etkinlik açan kişiler değildi. Tahrik edip ban yedirtmek istiyorsun ama yemezlerr 😂 o küçük aklınla saçma sapan konuşmaya devam etme istersen. Konuştukça batıyorsun
ben degil zaten adamlara atmadın hala madem etkinlik açmıyorlar ne diye o zaman ben takip edenlere ulaşacağım diye yok oldun ortadan

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,290
62,641
113
Beyler yaptiginiz muhabbetler çok çirkin be.eskidrn böyle muhabbetler olmazdı.bu aralar bu muhabbetler çok fazla olmaya başladı.bu durumlara düşmemek için herkesle iş yapmayin.ben 8 senedir burdayım su dağıtım yaptırma borç alma verme işlerini yaptığım ve numaramin odlugu adam sayısı 1 elin parmaklarını geçmez.burasi sanal alem biri alıp gittimi hic bı hakkınız olmaz.para işleri her zaman heryerde sıkıntıdır sanal alemde daha büyük sıkıntıdır.insanlara bu kadar yüklenmeyin düşmez kalkmaz bı Allah yarın bugün olur sizde hata yaparsınız su durumlara dusersiniz.kapatin bnce muhabbeti herkes gördü gorecegini

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,317
25,443
113
la bırakın sunu bu beter çıktı kendini haklı cıkarmak için başka bahaneler ortaya atıyor milleti banlattırmaya calısıyor :D
adam olsa yüzü kızarır yüzde yokki.
Ben gidiyom görüşürüz herkes kendine bi yasam seçer ve seçtiği yaşamın bedelini öder

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
la bırakın sunu bu beter çıktı kendini haklı cıkarmak için başka bahaneler ortaya atıyor milleti banlattırmaya calısıyor :D
adam olsa yüzü kızarır yüzde yokki.
adam olsanız baskalarinin meselelerinden kaos çıkarıp beslenmezsiniz

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,657
14,380
113
Bana zorla ban yedirecekler yine utanmada yok

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
neyse arkadaslar uzatmayacağım tamam

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,113
9,099
113
adam olsanız baskalarinin meselelerinden kaos çıkarıp beslenmezsiniz
biz Adam gibi takılıyoruz da adam gibi takılmayanlara böyle davranıyoruz be gülüm çok yanar dönersin Allah sana akıl fikir versin.

Passion90

Zaman sadece birazcık zaman...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,253
23,957
113
Beyler yaptiginiz muhabbetler çok çirkin be.eskidrn böyle muhabbetler olmazdı.bu aralar bu muhabbetler çok fazla olmaya başladı.bu durumlara düşmemek için herkesle iş yapmayin.ben 8 senedir burdayım su dağıtım yaptırma borç alma verme işlerini yaptığım ve numaramin odlugu adam sayısı 1 elin parmaklarını geçmez.burasi sanal alem biri alıp gittimi hic bı hakkınız olmaz.para işleri her zaman heryerde sıkıntıdır sanal alemde daha büyük sıkıntıdır.insanlara bu kadar yüklenmeyin düşmez kalkmaz bı Allah yarın bugün olur sizde hata yaparsınız su durumlara dusersiniz.kapatin bnce muhabbeti herkes gördü gorecegini
Dayı adam bana yaptığım rollingin hesabını soruyor susacak mıyım yani ? Dünkü üye değiliz. Geçende de rolling takip edip kazandığım kazancın SS ini atıyor sonrasında adam bana dilenci muamelesi yapıyor. Hakedene hakkını vermek lazım . Bi yamyam sürüsü var forumda ,onlar temizlenmedikçe böyle olaylar sürer gider

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
Dayı adam bana yaptığım rollingin hesabını soruyor susacak mıyım yani ? Dünkü üye değiliz. Geçende de rolling takip edip kazandığım kazancın SS ini atıyor sonrasında adam bana dilenci muamelesi yapıyor. Hakedene hakkını vermek lazım . Bı yamyam sürüsü var forumda onlar temizlenmedikçe böyle olaylar sürer gider
ben o konuda olan 2 kişiyle konuştum sen adamların rol paralarını göndermedin birak bu işleri simdi

Ekli dosyalar

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
rol yap takip edenlere ulaşacağım de sonra da onlar yamyam di diye kendini savun ne guzel dunya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...