Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet TRT Spikerlerinin Aspor Spikerlerinden Farkı Kalmadı

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
1,200
113
Şu laligayi premier ligi seri a yi anlatan spikerlerle anlasicaklar dünya kupası için inanın bana maçları farklı bir heycan katarlar yaşlı yaşlı adamlar anlatıyor Levent Özçelik üstat dir eyvallah açılış maçını anlattircan sadece yakışırdı da o dünya kupası hissini vericek ülkeye sonra bu sipikerler anlaticak olay buydu aslında yapmaları gereken
mujdat muratoglu gokhan abdık ozkan ozturk bu 3 ü dısında baska sağlam spıker yok koskoca trtde bıde erdogan arıkan vvar adamı ptt spıkerı yaptılar

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,872
100,408
113
Trt spikerlerinin aspor spikerlerinden farkı kalmadi

Bir dünya kupası spikeri tam 4 dakika boyunca nasıl takımları karıştırabilir

ezbere maç anlatıyor
adam

ekrana Taremi gelince farketti beyazların İran olduğunu
İran maçını diyorsun dimi kalan yorumlara bakmadım bende dikkat ettim ne yapıyor bu hıyar dedim formayı da mı görmüyor yeni Zelanda taç attı o zaman düzeltti

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,898
16,638
113
Spikerlik de hakemlik de zor meslek. Bayern PSG maçını anlatırken sorun yok her topçusu zaten biliniyor ama İran Yeni Zelanda maçında yaşarsın sıkıntı. Takımları karıştırmak kadar olmamalı tabi bu mevzu bunun bir hazırlık süreci oluyor zaten maç öncesi kim nerde oynuyor forma numarası ne diye ezberleniyo falan ama bu abimiz hem staddan anlatıyor hem takımları komple karıştırmış Dünya kupasından alınmıştır umarım sadece tamamen ekmeğinden olmasın. Herkes her işte hata yapar.

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,971
9,411
113
İran maçını diyorsun dimi kalan yorumlara bakmadım bende dikkat ettim ne yapıyor bu hıyar dedim formayı da mı görmüyor yeni Zelanda taç attı o zaman düzeltti
Taç atışı esnasında iranlı oyuncunun formasını yakından görünce afalladi zaten

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,971
9,411
113
Spikerlik de hakemlik de zor meslek. Bayern PSG maçını anlatırken sorun yok her topçusu zaten biliniyor ama İran Yeni Zelanda maçında yaşarsın sıkıntı. Takımları karıştırmak kadar olmamalı tabi bu mevzu bunun bir hazırlık süreci oluyor zaten maç öncesi kim nerde oynuyor forma numarası ne diye ezberleniyo falan ama bu abimiz hem staddan anlatıyor hem takımları komple karıştırmış Dünya kupasından alınmıştır umarım sadece tamamen ekmeğinden olmasın. Herkes her işte hata yapar.
Tum yayın ekibi görevden alınmış

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,872
100,408
113
Taç atışı esnasında imanlı oyuncunun formasını yakından görünce afalladi zaten
Torpille giren spiker o kadar olur açamadı kendini lavuk futbolcu söylüyor boyu 1.82 diyo kesiyo bilgi o kadar al bu bilgiyi ne yaparsan yap

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,971
9,411
113
mujdat muratoglu gokhan abdık ozkan ozturk bu 3 ü dısında baska sağlam spıker yok koskoca trtde bıde erdogan arıkan vvar adamı ptt spıkerı yaptılar
Erdoğan Arıkan iyi hoş da anlatım bozukluğu çok aşırı kullanıyor mesela futbolcu kaleye topu vurunca 'şut ve kaleci 'sözünü kullanınca gol saniyoruz her pozisyonda bu sözü kullanıyor