- 17,560
- 16,169
- 113
Getirtiyorum hazirla benim 10milyon dolarıVallaha Shakira benim olsun tüm foruma milyar borcum olsun
Getirtiyorum hazirla benim 10milyon dolarıVallaha Shakira benim olsun tüm foruma milyar borcum olsun
yok ya okadarda degıl sosyal medyada adamın ısmı cıkmıs sabrı gibi zaten senede 4 5 macta anlatım yapıyor adamGol çıkmazsa berabere bitecek
Sana 20Getirtiyorum hazirla benim 10milyon doları
Adamsin cok etiketlenmişim sayende ama islerim vardi hastan var foruma pek giremedim dostum günlerdirSana 20
Benim için özel bir arkadaşsın dost geçmiş olsun Allah sabır versinAdamsin cok etiketlenmişim sayende ama islerim vardi hastan var foruma pek giremedim dostum günlerdir
Eyvallah dostum sagolasinBenim için özel bir arkadaşsın dost geçmiş olsun Allah sabır versin
mujdat muratoglu gokhan abdık ozkan ozturk bu 3 ü dısında baska sağlam spıker yok koskoca trtde bıde erdogan arıkan vvar adamı ptt spıkerı yaptılarŞu laligayi premier ligi seri a yi anlatan spikerlerle anlasicaklar dünya kupası için inanın bana maçları farklı bir heycan katarlar yaşlı yaşlı adamlar anlatıyor Levent Özçelik üstat dir eyvallah açılış maçını anlattircan sadece yakışırdı da o dünya kupası hissini vericek ülkeye sonra bu sipikerler anlaticak olay buydu aslında yapmaları gereken
İran maçını diyorsun dimi kalan yorumlara bakmadım bende dikkat ettim ne yapıyor bu hıyar dedim formayı da mı görmüyor yeni Zelanda taç attı o zaman düzelttiTrt spikerlerinin aspor spikerlerinden farkı kalmadi
Bir dünya kupası spikeri tam 4 dakika boyunca nasıl takımları karıştırabilir
ezbere maç anlatıyor
adam
ekrana Taremi gelince farketti beyazların İran olduğunu
Taç atışı esnasında iranlı oyuncunun formasını yakından görünce afalladi zatenİran maçını diyorsun dimi kalan yorumlara bakmadım bende dikkat ettim ne yapıyor bu hıyar dedim formayı da mı görmüyor yeni Zelanda taç attı o zaman düzeltti
ıı olmusElemanı da kovdular
Tum yayın ekibi görevden alınmışSpikerlik de hakemlik de zor meslek. Bayern PSG maçını anlatırken sorun yok her topçusu zaten biliniyor ama İran Yeni Zelanda maçında yaşarsın sıkıntı. Takımları karıştırmak kadar olmamalı tabi bu mevzu bunun bir hazırlık süreci oluyor zaten maç öncesi kim nerde oynuyor forma numarası ne diye ezberleniyo falan ama bu abimiz hem staddan anlatıyor hem takımları komple karıştırmış Dünya kupasından alınmıştır umarım sadece tamamen ekmeğinden olmasın. Herkes her işte hata yapar.
Ulan bu adami seviyordum yahu uzuldum he.herseyi gectim adam 4 dk yanlis anlatirken onu uyaracak hic kimse nasil olmaz.hayret bi olay
Torpille giren spiker o kadar olur açamadı kendini lavuk futbolcu söylüyor boyu 1.82 diyo kesiyo bilgi o kadar al bu bilgiyi ne yaparsan yapTaç atışı esnasında imanlı oyuncunun formasını yakından görünce afalladi zaten
Erdoğan Arıkan iyi hoş da anlatım bozukluğu çok aşırı kullanıyor mesela futbolcu kaleye topu vurunca 'şut ve kaleci 'sözünü kullanınca gol saniyoruz her pozisyonda bu sözü kullanıyormujdat muratoglu gokhan abdık ozkan ozturk bu 3 ü dısında baska sağlam spıker yok koskoca trtde bıde erdogan arıkan vvar adamı ptt spıkerı yaptılar
Santra kullanıldığı gibi işi bırakırclovers başvur alırlar belki
Şu an Twitter da çok büyük tepki var TRT ye adamı kovduğu için, kararı geri alabilirUlan bu adami seviyordum yahu uzuldum he.herseyi gectim adam 4 dk yanlis anlatirken onu uyaracak hic kimse nasil olmaz.hayret bi olay
Kimse uyarmadigindan tüm.ekibi gondermislerUlan bu adami seviyordum yahu uzuldum he.herseyi gectim adam 4 dk yanlis anlatirken onu uyaracak hic kimse nasil olmaz.hayret bi olay