Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uzaylılar

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,414
4,383
113
Beyler sadece meraktan soruyorum ben inanıyorum şahsen bizim burada olma sebebimiz onlar büyük ihtimalle tarıhte de kayalara resimlenmiş izlerde mevcut siz ne düşünüyorsunuz

Koskoca kahinat sadece insanlar için yaratılmadı dost vardır tabi uzaylı

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,416
1,916
113
Valla ben inanmıyorum ona ya kafası güzel onun Halisilayyon görüyor o
Astral seyahat diye bir olay var ama onun anlattığı gibimidir bilmem.
Bir yayında ayahausca diye bir çay övdü bu çay şamanların ibadet-ritüel çayı efsanevi bir halüsinasyon gücü var bende içmiştim ruhun cidden ayrılıyor bedenden .
Fazlası kafayı yedirtmiş olabilir.

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,396
4,487
113
Valla ben inanmıyorum ona ya kafası güzel onun Halisilayyon görüyor o
Adam musallatlı kardeş ben sadece gözlerinden anladim . Özellikle bir çok insanı bilincsizce astral seyahata heveslendirip çok kişinin hastalanmasına sebep oldu o denyo

Adnan holding

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
115
127
43
Bizde Osman Yalçınkaya admalar in makine ile makine davranıyoruz amk yakın takibe aldılar bağlantılar kesiyorlar hatlara varana kadar meşgul alıyor

gamebred

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
764
725
93
Uzaylılar yoksa o piramitleri kim yarattı kardeşim?

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,396
4,487
113
Astral seyahat diye bir olay var ama onun anlattığı gibimidir bilmem.
Bir yayında ayahausca diye bir çay övdü bu çay şamanların ibadet-ritüel çayı efsanevi bir halüsinasyon gücü var bende içmiştim ruhun cidden ayrılıyor bedenden .
Fazlası kafayı yedirtmiş olabilir.
Astral seyahatin orjinal uygulaması var bende . Öncesinde 45 dakika okuma ile korunma kalkanı şart öteki türlü uyku felci , kalp krizi, nöbet geçirme kaçınılmaz

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,414
4,383
113
Uzaylılar varsa niye gelmiyorlar kılavırs dost
Dost derin şeyler mesela Amerika'da 51 inci bölge diye girilmesi yasak üs var Amerikan başkanı dahi özel izinle giriyor sence Amerika niye bukadar teknolojik anlamda güçlü çünkü o dediğim üstte uzaylılar ve Amerikalılar var