- 3,416
- 1,916
- 113
Cezaevinde şimdi ama olsun bedeni tutsak olsada ruhu özgür o astral senin bu astral benim fink atıyodurKafası güzel çıkıyor program lara Halisilayyon görüyor o😃😃
Cezaevinde şimdi ama olsun bedeni tutsak olsada ruhu özgür o astral senin bu astral benim fink atıyodurKafası güzel çıkıyor program lara Halisilayyon görüyor o😃😃
Doğru söylüyor o konudaDiyordu zaten daha fazla konuşursam zarar verirler diye
Valla ben inanmıyorum ona ya kafası güzel onun Halisilayyon görüyor oCezaevinde şimdi ama olsun bedeni tutsak olsada ruhu özgür o astral senin bu astral benim fink atıyodur
Koskoca kahinat sadece insanlar için yaratılmadı dost vardır tabi uzaylıBeyler sadece meraktan soruyorum ben inanıyorum şahsen bizim burada olma sebebimiz onlar büyük ihtimalle tarıhte de kayalara resimlenmiş izlerde mevcut siz ne düşünüyorsunuz
![]()
7,9 млн просмотров · 107 тыс. реакций | Alien part 2 ? . . . . . . . . . . #aliens #extraterrestrial #ufo #experiments #laboratory #antarctica #horror #aigenerated #aihorror #sora | Σ universe
Alien part 2 ? . . . . . . . . . . #aliens #extraterrestrial #ufo #experiments #laboratory #antarctica #horror #aigenerated #aihorror #sorawww.facebook.com
![]()
89 тыс. просмотров · 1,7 тыс. реакций | Uzaylılar Tarafından Kaçırılan İnsanlar Mı Var? #ötekigündem #pelinçift | Öteki Gündem
Uzaylılar Tarafından Kaçırılan İnsanlar Mı Var? #ötekigündem #pelinçiftwww.facebook.com
Astral seyahat diye bir olay var ama onun anlattığı gibimidir bilmem.Valla ben inanmıyorum ona ya kafası güzel onun Halisilayyon görüyor o
Adam musallatlı kardeş ben sadece gözlerinden anladim . Özellikle bir çok insanı bilincsizce astral seyahata heveslendirip çok kişinin hastalanmasına sebep oldu o denyoValla ben inanmıyorum ona ya kafası güzel onun Halisilayyon görüyor o
Uzaylılar varsa niye gelmiyorlar kılavırs dostKoskoca kahinat sadece insanlar için yaratılmadı dost vardır tabi uzaylı
Kardeşim ne diyorsa odurKoskoca kahinat sadece insanlar için yaratılmadı dost vardır tabi uzaylı
Astral seyahatin orjinal uygulaması var bende . Öncesinde 45 dakika okuma ile korunma kalkanı şart öteki türlü uyku felci , kalp krizi, nöbet geçirme kaçınılmazAstral seyahat diye bir olay var ama onun anlattığı gibimidir bilmem.
Bir yayında ayahausca diye bir çay övdü bu çay şamanların ibadet-ritüel çayı efsanevi bir halüsinasyon gücü var bende içmiştim ruhun cidden ayrılıyor bedenden .
Fazlası kafayı yedirtmiş olabilir.
Biliyorum söylediğin kökeni @clovers1995 onların kolonidenBence uzaylilar var mesela @clovers1995 dostum dünyalı değil kökeni jupiter gezegeninden aloktais serumatis ırkına dayaniyor
Kardeşim ne diyorsa odur
Adam bilgi almak için konu açmış sana kim ne dedi şimdi?
Yaptınmı hiç ?Astral seyahatin orjinal uygulaması var bende . Öncesinde 45 dakika okuma ile korunma kalkanı şart öteki türlü uyku felci , kalp krizi, nöbet geçirme kaçınılmaz
Şikayet ettiğini görmesin uzaylılar ona göre davran
ÇokYaptınmı hiç ?
Bu tür sohbetler yasak degilkiAdam bilgi almak için konu açmış sana kim ne dedi şimdi?
Dost derin şeyler mesela Amerika'da 51 inci bölge diye girilmesi yasak üs var Amerikan başkanı dahi özel izinle giriyor sence Amerika niye bukadar teknolojik anlamda güçlü çünkü o dediğim üstte uzaylılar ve Amerikalılar varUzaylılar varsa niye gelmiyorlar kılavırs dost
Yusufun anlattığı gibimi