Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uzaylılar

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,576
2,037
113

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,302
113
Ya birşey diyimmi ben harbiden inanıyorum valla kesinlikle varlar olmamaları mümkün değil hatta mars eski yaşam kalımtıları bile keşif edildi düzen oluşuyır sonra yıkılıyır mesela dünya 5 milyon yıl sonra güneş tarafından içine çekilecek ve yok olucak sonra başka gezegen başka insanlık döngü hep böyle denüyör

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,456
4,532
113
Ne diyim bro ben geçmişimde çok halüsinasyon maddesi kullandım .
Ayahausca da denedim lsd'de denedim o kadsr şey görünce bir an gerçekten boyut değiştirdiğini zannediyorsun ama şuan böyle şeyler bana garip geliyor.
Boyut değiştirdiğini bir çok kişi idda eder yani öyle düşünür ama onun adı tayi mekan'dır ve onu yapabilmek için baya yol kat etmek lazım. Onun haricindeki olaylar bilinç altı, zihin karmaşası çünkü zihin boş kalınca anlam üretir, beden bu anlamı yaşar yani zihin ile kalp arasındaki köprünün doğru olması için pineal bezi ( 3.göz )' ün açık olması gerekir

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,576
2,037
113
Boyut değiştirdiğini bir çok kişi idda eder yani öyle düşünür ama onun adı tayi mekan'dır ve onu yapabilmek için baya yol kat etmek lazım. Onun haricindeki olaylar bilinç altı, zihin karmaşası çünkü zihin boş kalınca anlam üretir, beden bu anlamı yaşar yani zihin ile kalp arasındaki köprünün doğru olması için pineal bezi ( 3.göz )' ün açık olması gerekir
Benim 2 gözüm zor görüyor 3. Gözü nasıl açcaz bro😀

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,791
4,697
113
Ya birşey diyimmi ben harbiden inanıyorum valla kesinlikle varlar olmamaları mümkün değil hatta mars eski yaşam kalımtıları bile keşif edildi düzen oluşuyır sonra yıkılıyır mesela dünya 5 milyon yıl sonra güneş tarafından içine çekilecek ve yok olucak sonra başka gezegen başka insanlık döngü hep böyle denüyör
Var zaten uzaylılar dost insanlardan 1000 kat daha teknolojik olarak güçlüler insanlar 1000 yıl geride kaldı teknoloji açısından

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,430
2,644
113
Beyler sadece meraktan soruyorum ben inanıyorum şahsen bizim burada olma sebebimiz onlar büyük ihtimalle tarıhte de kayalara resimlenmiş izlerde mevcut siz ne düşünüyorsunuz

[/URL]
Kedilerde uzaylıdır. Çok ciddiyim

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,576
2,037
113
İlla ki vardır bu evrende yalnız değiliz ama anlatıldığı gibi ' meraba dünyalı biz dostuz ' diye geleceklerini sanmıyorum.

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,576
2,037
113
Hanok peygamberi araştırın.
Hanok kitabında anlattığı ve tasvir ettiği varlıklar var bunların uzaylı olma olasılığı çok yüksek + anunakileri de araştırmanızı öneririm.

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,302
113
Var zaten uzaylılar dost insanlardan 1000 kat daha teknolojik olarak güçlüler insanlar 1000 yıl geride kaldı teknoloji açısından
Bence çok daha eskiler onlar insanlık dan belkide onlar bizi klonladı herşey olabilir bil bilgi daha vereyim uzaylılar gerçekten ortaya çıkar ve biz sizi klonladık vs diye insanlığı ikna ederse tüm dinler malasef ortadan otomatik kalkmış olur ve dünyada kimse kimseye tahamülü kalmaz acıma duygusu insanlık kalmaz uzaylıların mesala duyguları yokmuş araştırmaya göre

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,791
4,697
113

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,456
4,532
113
Bence çok daha eskiler onlar insanlık dan belkide onlar bizi klonladı herşey olabilir bil bilgi daha vereyim uzaylılar gerçekten ortaya çıkar ve biz sizi klonladık vs diye insanlığı ikna ederse tüm dinler malasef ortadan otomatik kalkmış olur ve dünyada kimse kimseye tahamülü kalmaz acıma duygusu insanlık kalmaz uzaylıların mesala duyguları yokmuş araştırmaya göre
Şu ana kadar iyi gidiyorduk da sağlam sacmaladın bro yapma gözünü seveyim ya 😂😂