- 1,812
- 1,302
- 113
Hem sen dünkü golü neden kaçırdın kanka kg oynamıştık 😃dostum senin bu saçma sapan konuların nezaman biter acaba işin gücün yok galiba
Bilim iyidir öğren kanka işteŞu konuya bak uzaylılarmış ben düzgün konu açıyorum siliniyor işe bak
Bilimi yedim yuttumBilim iyidir öğren kanka işte
Aslında insanlık olarak birşey bildiğimiz yok. Evrenin karşısında bir bebek bile değiliz. Sadece etrafımızı anlamlandırmaya çalışan zavallı canlılarız. Bilmiyoruz cevabını kabül edemediğimiz için de tarih boyunca sürekli çeşitli dinler ve tanrılar uydurmuşuzAnnunakiler senin bahsettigin, artık ana akım skik tarih bilimcileri bile üstünü örtemiyor, dünyanın dört bir yanında 16 bin yıl öncesine varan buluntular var, bunları zütlerine sokamadıkları için, göbekli tepe gibi buluntuları ne kadar saklamaya çalışsalar da beceremedikleri için , insanlar artık araştırma ve sorgulamaya başladıkları için bütün bu dalga ve book dolu beyinleriyle yorum yapmaları. Sen bildiğin yolda devam et, güzel başlangıç. Çok önemli bu , çünkü tüm bize anlatilan Dünya tarihi değişecek çünkü, bu yüzden korkuları, tahtları mabad-ı aliyelerine gireceği için tir tir titriyorlar. İbrahimi dinleri de kökten duvardan duvara vuracağı için sadece süslümanlar değil , papalık ta, Yahudiler de en büyük düşman buna
Kanka fikirlerini paylaş aydınlat bizi ozaman laBilimi yedim yuttum
Sen bu işi biliyor sun dostum çözmüşşün harbiden tebrikler🎉🎊Aslında insanlık olarak birşey bildiğimiz yok. Evrenin karşısında bir bebek bile değiliz. Sadece etrafımızı anlamlandırmaya çalışan zavallı canlılarız. Bilmiyoruz cevabını kabül edemediğimiz için de tarih boyunca sürekli çeşitli dinler ve tanrılar uydurmuşuz
İşin özü aslında bu. Zavallı olmamız ve bunu kabül edemememiz
Benim sizle işim olmaz bakma bikere düştük çıkmayıda biliriz normalde sivilde görsem selam vermeyecegim tipleri ne aydınlatacamKanka fikirlerini paylaş aydınlat bizi ozaman la
HımmmmBenim sizle işim olmaz bakma bikere düştük çıkmayıda biliriz normalde sivilde görsem selam vermeyecegim tipleri ne aydınlatacam
Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah kalkınırsın eski haline gelirsin kumar ara ver biraz çok oynama kumar iyi birşey değil anladığım kadarıyla devlet görevlisisin sen ve senin gibileri bu Türk milleti hep sevdi hepde sevecek inşallah allah yolunu açık eder şans senden yana olur seviliyorsunBenim sizle işim olmaz bakma bikere düştük çıkmayıda biliriz normalde sivilde görsem selam vermeyecegim tipleri ne aydınlatacam
SaolAllah yardımcın olsun kardeşim inşallah kalkınırsın eski haline gelirsin kumar ara ver biraz çok oynama kumar iyi birşey değil anladığım kadarıyla devlet görevlisisin sen ve senin gibileri bu Türk milleti hep sevdi hepde sevecek inşallah allah yolunu açık eder şans senden yana olur seviliyorsun
Üzülme canını sıkma biz hep askerimizin polisimiz yanındayız cansınız
Benimi yokluyon kardeş ama merketme ne polisim n askerÜzülme canını sıkma biz hep askerimizin polisimiz yanındayız cansınız
Benimi yokluyon kardeş ama merketme ne polisim n asker
[/QUO
Sivil de olsam dedin ya ya polis ya asker sın
İnsanların çoğalması biraz eksik bence. Kültür, eğitim ve maddi seviyesi yüksek kesimin çocuk yapmak yerine evde kedi köpek bakması ve akşam karnını doyurabileceğinin bile garantisi olmadığı ve son derece cahil kalmış topluluklarınsa tavşan gibi sürekli çoğalması@Karaelmas Boyları 3-4 metre olan Anunnakiler, binlerce yıla dayanan uzun yaşam formlarına sahiptiler. Teknoloji bakımından binlerce yıl öncesinde bile günümüz teknolojisinden çok üstün bir yapıda olan Anunnakiler'in insanlara birçok bilimsel gelişmeyi öğrettiği yine Sümer tabletlerinden anlaşılmaktadır.
Zecharia Sitchin'in teorilerine göre, Anunnakiler'in dünyayı terk etme nedenleri arasında Antarktika'daki buzulların erimesiyle oluşan Büyük Tufan'ın dünyadaki üslerini yok etmesi, Nibiru gezegeninin atmosferini onarmak için ihtiyaç duydukları altını (veya gerekli kaynağı) yeterince bulamamaları ve dünya ortamının zamanla yaşanmaz hale gelmesi yer alır.
Anunnakiler'in ayrılışıyla ilgili öne çıkan detaylar şunlardır:
Büyük Tufan: Antarktika'daki buzulların erimesi sonucu oluşan devasa tufan, Anunnakiler'in dünyadaki medeniyet ve üslerini büyük ölçüde yok etmiş ve geçici olarak yörüngeye çekilmelerine neden olmuştur.
Kaynakların Tükenmesi: Sümer mitolojisine dayandırılan iddialara göre, Nibiru gezegeninin atmosferini korumak için ihtiyaç duydukları altını aramak üzere geldikleri dünyada, kaynakların azalması veya amacın tamamlanmasıyla ayrıldıkları düşünülmektedir.
İnsanlığın Kontrolden Çıkması: Bazı yorumlar, insanların çoğalması ve yönetimlerinin zorlaşması nedeniyle dünyadan çekildiklerini öne sürer.