- 18,425
- 10,077
- 113
Yok la ne gelici kral gelir şimdibende ariyom erhani başına bir iş mi geldi
Yok la ne gelici kral gelir şimdibende ariyom erhani başına bir iş mi geldi
Vay kankam çekmişsin 😆😆Al bir kurşun da burada
2 ihtimal var ya parayı buldu batırdıYok la ne gelici kral gelir şimdi
Cimri diyorum abi kimse inanmıyor kimse görmeden çekim de yapmışVay kankam çekmişsin 😆😆
Bir tanesidaha dedi nasıl parayı buldu görmedim hiç bulsun gelmesin bak o kadar kral adamlı mobil ödeme yapıp bana rol açtırdı bunu kimse yapmaz aw 1 sayıya yattık öğünde 14 k2 ihtimal var ya parayı buldu batırdı
Yada akşamki parayı batırdı morali yok
3. İhtimal ban yedi diyecem yememiş
Boşver gülüm uğraşma zorlama olmayınca olmazTürk Telekom mobil ödemeyi nasıl atarız siteye Beyler
Abi koparmadan uyku tutmaz beBoşver gülüm uğraşma zorlama olmayınca olmaz
Bilemem bro artık bu saatten sonra kimse hakkında kalıcı yorumlar yapmayacam herşeyi zamana bıraktım herkes yerinde sağolsunBir tanesidaha dedi nasıl parayı buldu görmedim hiç bulsun gelmesin bak o kadar kral adamlı mobil ödeme yapıp bana rol açtırdı bunu kimse yapmaz aw 1 sayıya yattık öğünde 14 k
playstore.com diye bir site vardı sanırım Türk telekomdan birşeyler alıp satıyorsun anlamıyorum bak istersen senin kafan basarAbi koparmadan uyku tutmaz be
Ne dim abi aranızda ikinizide seviyorum ben kral adamsınız gözüm kapalı güvenirim ikinizedeBilemem bro artık bu saatten sonra kimse hakkında kalıcı yorumlar yapmayacam herşeyi zamana bıraktım herkes yerinde sağolsun
Şimdi bakıyorum abi sağolasınplaystore.com diye bir site vardı sanırım Türk telekomdan birşeyler alıp satıyorsun anlamıyorum bak istersen senin kafan basar
Yoo ben erhanıda severimde sadece kimseye şöyle böyle demeyecem o işleri bıraktım sonra celemesini çekiyoruz gerek yok sen ayrısın gülüm her zaman abinim ben senin elimden geldiğinceNe dim abi aranızda ikinizide seviyorum ben kral adamsınız gözüm kapalı güvenirim ikinizede
Hanımla papaz edecekseniz diyip kadına göz kırpma emojisi atmış . Sen çok kurnaz adamsın @GolcümetinAl bir kurşun da burada
Eyw abim varlığın daim olsunYoo ben erhanıda severimde sadece kimseye şöyle böyle demeyecem o işleri bıraktım sonra celemesini çekiyoruz gerek yok sen ayrısın gülüm her zaman abinim ben senin elimden geldiğince
Kurşun adres sormaz ki yattık beni enderindenAl bir kurşun da burada
Özlendin 1 saattir forumda göremiyorum seni cendermeyi arayacaktım 🤣Hanımla papaz edecekseniz diyip kadına göz kırpma emojisi atmış . Sen çok kurnaz adamsın @Golcümetin
Tiktok izliyom testom 😂Özlendin 1 saattir forumda göremiyorum seni cendermeyi arayacaktım 🤣
Hayırlı işler kardeşim dikkat et koparmadan. 😆Tiktok izliyom testom 😂
Tşk 🥀🥀Hayırlı işler kardeşim dikkat et koparmadan. 😆