Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Veysel58 / Kombine

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
9.99

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,435
10,087
113
2 ihtimal var ya parayı buldu batırdı
Yada akşamki parayı batırdı morali yok
3. İhtimal ban yedi diyecem yememiş
Bir tanesidaha dedi nasıl parayı buldu görmedim hiç bulsun gelmesin bak o kadar kral adamlı mobil ödeme yapıp bana rol açtırdı bunu kimse yapmaz aw 1 sayıya yattık öğünde 14 k

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
Bir tanesidaha dedi nasıl parayı buldu görmedim hiç bulsun gelmesin bak o kadar kral adamlı mobil ödeme yapıp bana rol açtırdı bunu kimse yapmaz aw 1 sayıya yattık öğünde 14 k
Bilemem bro artık bu saatten sonra kimse hakkında kalıcı yorumlar yapmayacam herşeyi zamana bıraktım herkes yerinde sağolsun

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
Ne dim abi aranızda ikinizide seviyorum ben kral adamsınız gözüm kapalı güvenirim ikinizede
Yoo ben erhanıda severimde sadece kimseye şöyle böyle demeyecem o işleri bıraktım sonra celemesini çekiyoruz gerek yok sen ayrısın gülüm her zaman abinim ben senin elimden geldiğince

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,435
10,087
113
Eyw
Yoo ben erhanıda severimde sadece kimseye şöyle böyle demeyecem o işleri bıraktım sonra celemesini çekiyoruz gerek yok sen ayrısın gülüm her zaman abinim ben senin elimden geldiğince
Eyw abim varlığın daim olsun